Çubukludan beklentin ne ? Barcelona , Milan , İnter , PSV bunlar her yıl çubuklu forma yapar.Ufak tefek rütuşlar yaparlar.İnce çubuklu,orta ve kalın çubuklu olarak değişir.Haa şu formada Barcelona amblemi olsa buralar yıkılırdı eminim
Aslında çubukludan beklentim şöyle bişe.
Yukarıdaki kötü mü derseniz bence değil, ama bayılacak kadar da güzel değil.
Şahsi fikrim tabi bu.
Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Evet bu çalışmayı biliyorum ve dediğin gibi bende bayılmıştım buna.Aslında cevap yazdıktan sonra bu aklıma geldi aklıma geldi En azından güzeli bulmak içi aynı fikirdeyiz.
Evet bu çalışmayı biliyorum ve dediğin gibi bende bayılmıştım buna.Aslında cevap yazdıktan sonra bu aklıma geldi aklıma geldi En azından güzeli bulmak içi aynı fikirdeyiz.
macronun kumaş kalitesi rezil ötesi ve gelecek sezon macron ile son sene umarım daha macron ile uzatılmaz bu sezon formanın çok satması tamamen reklam kalitesinden sebeb ti yoksa kumaş kalitesi çok kötü zaten sıcak havalarda oynadığımız maçlarda resmen futbolcuların üzerine yapışıyor yağmurlu havaları hiç sçylemiyorum bile.
Bakın en kaliteli dediğin kumaşın metresi taş çatlasın 50tl,o da imkansız,bu tür teri çabuk atan hafif kumaşlar polyester kumaşlardır,pamuk veya polyviskon kumaşlar olmaz.
Türkiye ise kumaş konusunda dünyanın en iyi üç dört ülkesinden biri,Türkiyede ürettiremediğin kumaşı başka yerde yaptıramazsın,konu Macronun kumaş kalitesi değil,o kumaşı seçen kulüp yetkileri.
Sadece 1 resmi maçta giydiğimiz bir forma daha sanırım
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Kulüpler için yapacakları formalar için biraz daha beklemek gerekiyor lâkin yakın süreçte Puma millî takımlar için nefis çalıştı. Avusturya formasına bayıldım!
Sadece 1 resmi maçta giydiğimiz bir forma daha sanırım
iste bu formayi demisdim. Vaay iyi hatirladim, ozamanlar 13 yasindaydim, Ünyede sahilde geziyorduk, cay bahcesini kisa girip baktim kac kac diye formalari gördüm baya begenmisdim..
Kulüpler için yapacakları formalar için biraz daha beklemek gerekiyor lâkin yakın süreçte Puma millî takımlar için nefis çalıştı. Avusturya formasına bayıldım!
Yorum