BAşkan mavi rica edicem demiş ama sanki birileri buna karar verildi gibi bişe diyo ben yanlış mı anladım?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Muhammet Gündoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresmi sitede en altta sponsorların olduğu kısımda medicalPark yok ?? Hiç mi yoktu kaldırıldı mı ? Bilgisi olan ?
edit: Baktım şimdi İstinye Üniversitesi olarak yer alıyorlar..En son Sefa tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 19:18.
Yorum
-
Logo biraz cücük gibi kalmış sankiAz aşağı alıp büyütseler fena olmaz. Bir de forma sponsorları tüm koyu ve çubuklu/parçalı formalarımızda beyaz olsun rica ediyorum. Hem logomuzda var hem ön plana çıkıyor hem de arma kontürü ve sponsorla daha uyumlu oluyor. Geçen seneki çubuklu bu anlamda kusursuzdu.
En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 21:47."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi ciddi gri forma üzerine beyaz baskı savunan görüyoruz,kontrast falan yazmış [emoji23][emoji23][emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma üzerindeki yapışkan mı denir ne denirse artık numara isimler vs onlar çabuk kalkıyor sanki. Babama aldığım formanın numarası ilk günden kalktı, götürdüm tekrardan baskı yaptılar sağolsunlar. Benimki de bi garip şimdilik sağlam.
Yorum
-
İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmblem ve macron logosuda beyaz olmalıydı. Herhangi profesyonel tasarımcı buna katılır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum