Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BAşkan mavi rica edicem demiş ama sanki birileri buna karar verildi gibi bişe diyo ben yanlış mı anladım?

Yorum

• Kap geldi...

Yorum

• İlk olarak Muhammet Gündoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        resmi sitede en altta sponsorların olduğu kısımda medicalPark yok ?? Hiç mi yoktu kaldırıldı mı ? Bilgisi olan ?
        Vardı kaldırılmıştır da stadyum sponsoruyken nasıl kaldırılıyor o iş suya mı düştü acaba ?

edit: Baktım şimdi İstinye Üniversitesi olarak yer alıyorlar..
        En son Sefa tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 19:18.

Yorum

• Geçici olarak beyaz yapılmıştır. Geçen yılda mavi forma üzerindeki QNB Finansbank yazısı beyaz yazıyordu. Zannedersem Kayseri deplasmanından itibaren bordoya çevrilmişti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
            FIRTINAİHTİLALEFSANE
            we the north

Yorum

• Ciddi ciddi gri forma üzerine beyaz baskı savunan görüyoruz,kontrast falan yazmış [emoji23][emoji23][emoji23]

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Logo biraz cücük gibi kalmış sanki Az aşağı alıp büyütseler fena olmaz. Bir de forma sponsorları tüm koyu ve çubuklu/parçalı formalarımızda beyaz olsun rica ediyorum. Hem logomuzda var hem ön plana çıkıyor hem de arma kontürü ve sponsorla daha uyumlu oluyor. Geçen seneki çubuklu bu anlamda kusursuzdu.
                En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 05.08.2019, 21:47.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Benim de ilk dikkatimi çeken Vestel yazısının küçüklüğü

Yalağuz gride mavi, parçalıda beyaz ve bordoda mavi renk kullanılmalı bence.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Bir tek parçalıya yakışmış şu resimlerde
                    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bordo forma baska guzel oldu sanki

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Venus mu yazsaydık ne
                        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ciddi ciddi gri forma üzerine beyaz baskı savunan görüyoruz,kontrast falan yazmış [emoji23][emoji23][emoji23]

Emblem ve macron logosuda beyaz olmalıydı. Herhangi profesyonel tasarımcı buna katılır.

Yorum

• Forma üzerindeki yapışkan mı denir ne denirse artık numara isimler vs onlar çabuk kalkıyor sanki. Babama aldığım formanın numarası ilk günden kalktı, götürdüm tekrardan baskı yaptılar sağolsunlar. Benimki de bi garip şimdilik sağlam.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Forma üzerindeki yapışkan mı denir ne denirse artık numara isimler vs onlar çabuk kalkıyor sanki. Babama aldığım formanın numarası ilk günden kalktı, götürdüm tekrardan baskı yaptılar sağolsunlar. Benimki de bi garip şimdilik sağlam.
                              Kardeşime aldık gri forma numaranın yarısı yapışmamış henüz geri götürmedim ama sıkıntılı numaralar..

Yorum

• İlk olarak ts61gogo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Emblem ve macron logosuda beyaz olmalıydı. Herhangi profesyonel tasarımcı buna katılır.
                                Katılmıyorum.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X