Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Senaryo fazla duygusal olmuş. Duygu olmasın demiyorum ama tutarsız. Trabzon'da kim forması yok diye futboldan dışlanıyormuş? Direk duygulara oynayan bir senaryo olmuş. Formanın tasarımını o teyze mi yapmış?
    Yöresel desen keşan ile mi sınırlı?

Herkese zaten 'özel' forma yapan bir marka sana 'özel' bir şey yapmıyor kendi markasının gereğini yapıyor sadece. Bize yaptığı özel formaların model ve renk seçimleri daha iyi olabilirdi. Görüşlerimizi söylemek mevcudu yerin dibine batırmak demek değil, alınganlık yapmayın hemen. Özel deyince başkalarına yapılan özel yaklaşımların ve çözümleri bekliyor insan. Tercihlerimizi ekonomik nedenler sınırlıyor büyük ihtimalle İstanbul kulüpleri formalarını 249TL'den sattığı bir piyasada mücadele ediyoruz.

Gri formanın tasarımı TS Club ürün olarak yapılsaydı ne tepkiler alacağını ve neler yazılacağını azbuçuk tahmin edersiniz.

Renklerimizin özel oluşunu avantaja yeterince çeviremiyoruz nedense. Biricik oluşumuz bizi baştan farklı kılıyor. Farklılığımızla her zaman ligde en dikkat çeken güzel formalar bizim oluyor, bu sezon da öyle. Öyle ama yine de daha güzelini yapmak mümkün. Mavi gibi renk ve ton skalası en geniş rengi yeterince kullanamadık. Forma setlerinin birbiri ile olan uyumunu yakalayamadık. Açık koyu dengesini kuramadık. Son tanıtım videosu Trabzonspor taraftarının olası gri forma tepkisini kıracak yeterlilikte ama benim beklentilerim farklı olduğu için olmuş diyemeyeceğim.

Geçen sezon boyunca iyi işler çıkaran sosyal medya ekibi forma tanıtımında aynı performansı sergilemedi bana göre. Tanıtım fotoğrafları da zenginleştirilmeli.

Formaya ruh katan onu giyen futbolcularla buluştuğunda ortaya çıkar. Bu hali ile konfeksiyon ürünü iken sahadaki mücadele ile gerçek formaya dönüşür.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• formada güzel tanıtım muhteşem elinize sağlık medya ekibi alkışlar hepinize..

Yorum

• Reklam şahane tanıtım güzel sızmasını önlemek daha güzel

Formayı genel hatlarıyla beğendim renk tonu gayet güzel motif biraz daha aşağıya gelebilirdi ama böyle kesinlikle kötü değil

Sadece formanın yakasını beğenmedim bisiklet yaka insanı darlıyor v yaka hem bu sene moda hem daha rahat oluyor tek eksik bence bu

Genel hatlarıyla forma arma renkler desen bence başarılı
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Konç siyah. Bu güzel seçimi kazara mı yaptılar acaba?
            İlk sızdırılan resimde çok kötü görünüyordu ancak bu resim gerçekten efsane çok beğendim formayı

Yorum

• Bu forma ile Avrupa da 3-4 maç oynarsak seneye Dünya’da esinlemelerini göreceğiz öyle tahmin ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu forma ile Avrupa da 3-4 maç oynarsak seneye Dünya’da esinlemelerini göreceğiz öyle tahmin ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                Forma çok garip

Kesinlikle gündem olacaktır

Biz seviyoruz ben şahsen çok da beğendim

Ama uluslararası arenada beğenilir mi bilemedim

Ama çok konuşulacak kesin

Yorum

• Ben formayı beğenmedim ama reklam senaryosu güzel keşke biraz daha profesyonel olsaydı
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Kol kısmının bittiği yere kadar uzasaymış o motifler daha güzel olabilirmiş gibi geliyor bana.

Yorum

• Keşke beyaz arkaplanda yüksek çözünürlüklü fotoğraflarını çekseler.

Yorum

• Forma da tanıtım da çok şık. Bir de göğüs reklamı gelebilse iyice göz kamaştıracak. En azından Avrupa Ligi maçlarında Türk Hava Yolları sponsorumuz olabilir...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Çok enteresan yorumlar var cidden ����

Yorum

• tanıtımı çok beğendim ama son kısmını daha güzel yapabilirlerdi.

formaya gelince formayı beğendim ama eksikleri var mesela keşan deseni omuzların üstüne kadar gidebilirdi. omuz kısmındaki formanın dikiş ayrımı ile keşanın başlangıcı kötü duruyor ayrıca kol kısmına da uzayabilirdi yine de fena değil canlı görmek şart. yakaları da sade olmuş oda farklı olabilirdi.

ama iki formamızı da gördükten sonra büyük ihtimal bu formayı alıcam ama sponsoru beklemek lazım bir de onla görelim.
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Acikcasi ben videoyu begenmedim. Artik tanitim videolarinda konu daha evrensel ele alinmali. Böyle yöresellik bundan 30 sene önce konu edilmeliydi. Trabzonspor'u artik sadece Trabzon'lular ya da Karadenizliler tutmuyor.
                              Hatta son sahnede abdülkadir'in memişlerinin gözükmesi bile amatörceydi. Ama 3 formamizda birbirinden güzel. Ki ankette suan hepsi birbirinden güzel'i isaretleyen ilk ve tek kisi de benim
                              En son Anıl C tarafından düzenlendi; 19.07.2019, 21:03.
                              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                              Elazığ'lı.

Yorum

• O dandik griye göre bu forma baya iyi ama ben pek beğenmedim yine. Tanıtım zaten aşırı ajitasyon içeriyor.
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X