Çok yaşa Macron çok yaşa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
20190625_223940.jpg
Yorum
-
Geçen gün Trabzonspor dergisi için aradılar yine 5 dergi köy okulları için 1 dergi de kendim için olmak üzere 6 dergi sattılar.
Ancak hoş hediyeleri var. Sosa-Yazıcı-Abdülkadir imzalı bir forma, Kapağında kendi fotoğrafım olan bir TS dergisi(bunu normal sayının kapağını kişiye özel basıp yolluyorlar), bir de yine kişiye özel plaket yolluyorlar. Hoşuma gitti valla. Ben de dergiye gönderdiğim yeni sezon formamla fotoğrafımı buraya koymak istedim.
Bordo formayı çok beğeniyorum. Kumaşı ve yaka detayı çok hoş. Sade ve nostaljik.
42A9749A-5B7D-43D4-980C-0AC4FD787C4D.jpgEn son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 25.06.2019, 23:10.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen gün Trabzonspor dergisi için aradılar yine 5 dergi köy okulları için 1 dergi de kendim için olmak üzere 6 dergi sattılar.
Ancak hoş hediyeleri var. Sosa-Yazıcı-Abdülkadir imzalı bir forma, Kapağında kendi fotoğrafım olan bir TS dergisi(bunu normal sayının kapağını kişiye özel basıp yolluyorlar), bir de yine kişiye özel plaket yolluyorlar. Hoşuma gitti valla. Ben de dergiye gönderdiğim yeni sezon formamla fotoğrafımı buraya koymak istedim.
Bordo formayı çok beğeniyorum. Kumaşı ve yaka detayı çok hoş. Sade ve nostaljik.
[ATTACH]17305[/ATTACH]
Bu arada sponsorumuzun başlığında başka marka konuşmak olmaz ama pumalar yırtılmaya devam ediyor. İsviçre milli takım formaları ile başlamıştı sanırım. Ganalı topçunun forma koltuk altından komple yırtıldı.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok yakışmış güle güle giyin
Bu arada sponsorumuzun başlığında başka marka konuşmak olmaz ama pumalar yırtılmaya devam ediyor. İsviçre milli takım formaları ile başlamıştı sanırım. Ganalı topçunun forma koltuk altından komple yırtıldı.
Afrikalı ve puma denince aklıma bu forma geliyor. Çok kötüydü bence.
Bizim de pumayla karanlık bi dönemimiz olmuştu.
522B16B2-5037-41A0-B839-5A4513EC8B53.jpeg10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok yakışmış güle güle giyin
Bu arada sponsorumuzun başlığında başka marka konuşmak olmaz ama pumalar yırtılmaya devam ediyor. İsviçre milli takım formaları ile başlamıştı sanırım. Ganalı topçunun forma koltuk altından komple yırtıldı.
Yorum
-
Real güzel bir klip yapmış. Gri forma için bizde şöyle güzel bir tanıtım yapsak fena olmaz
GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBedavaya Vakıfbank reklamı oldu
Yorum
-
Beyaz formamız içinde dozajında bordo mavi renkleri barındıktan sonra forma setini tamamlayıcı olur kanaatindeyim. Umbro'nun bu forması bu anlamda başarılı
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum