En azından ben öyle biliyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenkler 10 numara olmuş.Bir tasarımcı olarak renk uyumunu çok beğendim.Bizim taraftarın beğenmediği ciddi olarak iyidir.Çok nadir giriyorum foruma..Diğer takımlar bu formayı görünce kıskanıyorlar resmen..bizimkilere bakıyorum şaşırıyorum..Transfer forumuna girmiyorum çünkü Jajayı alalım diyenler eminim hala vardır..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
Ben de mavinin açık mavi olması taraftarıyım.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Formaları beğendim mavi çoğu fotoda ışıktan lacivert gibi görünüyor o kadar laci değil biraz daha açık mavi çok daha iyi olurdu belki ama bu da kesinlikle kötü değil fakat parçalı formanın arka tarafı keşke dümdüz mavi olacağına alttan oval şekilde parçalı olsaydı ve formanın etekleri düz kesim yerine keşke daha oval kesimlerde olsaydı
Umarım bordo formanın sirtina mavi parçalı formaya bordo baskı yaparlar yoksa rezalet
Ve son olarak ben parçalı formayı severim tarihimizde de var keşke imkan olsa da taraftar için sırtı da parçalı forma cikartabilsek önü başka arkası başka formalar çok çirkin oluyorEn son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 02.06.2019, 21:12....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurda çoğunluk beğenmediyse formalar güzel olmuş demektir ki öyle zaten..
Yorum
-
İlk olarak Muhammet Gündoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonunun yeri bu platform değil ancak sizlere bir soru sormak istiyorum.
milli takım formalarında LOGOlarda, türk milli takımı hariç herkes kendi özel logosunu kullanıyor. biz ise ay yıldız. Bunun sebebini bilen bir renktaş varmıdır?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak myildirim77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnu bende uzun zamandır merak ediyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen gri formada keşan deseni olur veya daha soyut olur diye bekliyordum ama eğer benim gördüğüm doğruysa bildiğin keşanı koymuşlar direktBiz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum