Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Formaların nasıl kombinleneceği de önemli düzgün kombinle çok klas bi görüntü ortaya çıkabilir

twitter formamerkez hesabından görüntü

Benim favorim 4. ve 6. kombinler
    En son Arda' tarafından düzenlendi; 02.06.2019, 12:19.
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formaların nasıl kombinleneceği de önemli düzgün kombinle çok klas bi görüntü ortaya çıkabilir

twitter formadyum hesabından görüntü
      Güzel çalışma

Mesela göze çarpacak ilk sıkıntı olarak söylüyorum parçalıda mavi şortla üstün rengi asla tutmayacak

Yorum

• Parçalı altına beyaz şort giyerler arkadaşlar. Çekimlerde olmaması önemli değil.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Ne olursa olsun parçalı formaya ısınamıyorum... Çok fazla detaylarda renklendirme olsa beyaz siyah vs, belki diyeceğim ama çok albenisiz bir tasarım. Ha nedir, bize özel olduğu için saygı duyuyorum...

Bordo forma güzel... Düz bordo bizim karakterimizle geçmişimizle göz alışkanlığımızla özdeşleşmiş bir forma... Geçen sene düz mavi de güzeldi bu sene düz bordo da güzel... Seneye düz mavi de güzel olacak, ya da kolları parçalı... Tek farklı düşüncem, bordonun bazı seneler, çok koyu bazen de eflatuna yakın ton oynamaları olabilir. Ama böyle kötü değil.

Gri formadan beklentim arttı... Çok desenli çok renkli uçuk bir tasarımı olacak belli... Bunda da tek beklentim, ortadaki gri boşluk üzerine ortalanmış bir makron ve arma altlı üstlü... Çok şık duracağı kanaatindeyim...

Her şe bir yana, eski lanet olası sponsorun hala resimlerini görmek Trabzonspor'u aşağılamaktan başka bir şey değil... Hiç bir zaman Trabzonsporumuza değer vermemiş kaale almamış bir sponsorun, kaale aldığı takımlara yaptığı tasarımları yayınlamak hangi akla hizmet ediyor bilmiyorum... Ama Macron iyisiyle kötüsüyle, emek verip bizim için bizim tarihimizi okuyup kendince uğraşarak iyi bir şeyler yapmaya çalışıyor. Sadece bu bile kendilerine teşekkür etmek için yeterlidir...

Yorum

• Önyargıyı yıkmak, atomu parçalamaktan daha zor.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formayı direk gri yapsınlar bence ortadan da bordo-mavi çizgi geçsin on numara forma olurdu.

Yorum

• Formaların genel kalitesiyle tasarım tercihleri arasında ayrım yapmak lazım. Formaların kalitesi Nike zamanındaki formalarımızla kıyas kabul etmeyecek seviyede yüksek. Gördüğüm kadarıyla her iki formada da bize özgü uygulanan detaylar olsun kumaş kalitesi olsun üst seviye. Bence şu andaki en büyük problem yapılan parçalı tercihi. Bordo ve mavi renkler eşit ağırlıkta kullanıldığı zaman ikisi de birbirini boğuyor gibi görünüyor. Bunu engellemek için araya daha açık tonda -tercihen beyaz- renkli detayların serpiştirilmesi iyi olurdu. Aynı problem GS'nin parçalı formasında da var ama onlar bu konuda bizden biraz daha ileride çünkü hem renkleri bu tasarım için daha uygun hem de formalarını beyaz şortla kullanmayı akıl ediyorlar. Biz muhtemelen sürekli bordo şortla giyeceğiz, bu da bana kalırsa hatalı bir tercih olacak.

Tasarım tercihinin hatalı olması dışında formaların genel kalitesinden memnunum. Gri formayı da gördükten sonra fikirlerim daha netleşir ama tahminim bordo formanın bu senenin gözdesi olacağı.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yakadaki renge bakın formadaki renge bakın. Tasarımından deseninden felan bahsetmiyorum bile.

Yukarıda arkadaş da bahsetmiş. 5 dakka tepelerden inip de sokağa sorsalarmış ne olması gerektiğini anlarlarmış.
                  Kumaş tipleri farklı aynı tonda olamazlar. Uzman değilim ama aynı tonda olmaları tasarım açısından da iyi olmaz sanırım. Bu forma mevzusu gereğinden fazla eleştiriliyor.

Yorum

• Beyler parçalı kötü, boşuna uğraşmayın, tasarımcı modacı falan tanıdığınız varsa sorun bakalım ne diyecekler

Yorum

• T6-705x435.jpg

GS de bu sene alternatif olarak gri forma giyiyormuş.

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [ATTACH=CONFIG]17200[/ATTACH]

GS de bu sene alternatif olarak gri forma giyiyormuş.
                        Pazardan aldığım tshirtlerin üstüne de Nike ambleminin üstüne Nike yazıyorlar. Bu görsel gerçek mi?

Keşke gerçek olsa

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Önyargıyı yıkmak, atomu parçalamaktan daha zor.
                          Hay ağzına sağlık. Einstein boş konuşmaz...
                          En son ucurum tarafından düzenlendi; 02.06.2019, 16:39.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pazardan aldığım tshirtlerin üstüne de Nike ambleminin üstüne Nike yazıyorlar. Bu görsel gerçek mi?

Keşke gerçek olsa
                            Nike'ın özel olarak forma ürettiği 9-10 takım var bu takımların bu sezonki alternatif formalarında logolar bu şekilde

Yorum

• Formaya öyle saçma çizgiler ekliyorsan, şortada ekleyeceksin, bu parçalı ancak beyaz şortla giyilir.
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nike'ın özel olarak forma ürettiği 9-10 takım var bu takımların bu sezonki alternatif formalarında logolar bu şekilde
                                o zaman ver coşkuyu ahahaahaahahaa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X