Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçen seneki formalar çıtayı hayli yükseltmişti o yüzden bu sene biraz hayal kırıklığı gözükebilir yinede kötü değil formalar her türlü gideri var.
    Katılıyorum,geçen yıl çıta çok yükselmişti,bu sezon kötü denemez ama artan beklentiyi karşılamadı geçen yılki formalardan sonra,satışlar inşallah iyi olur.Paraya ihtiyacımız var.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Burada okuduklarında beklenti çok yüksekti diye çok mesaj var. Kimse o beklentiyi yukarı çekmedi kimse şöyle olacak böyle olacak demedi. Bizler burada şöyle forma olur böyle forma olur diye gaza gelip beklentiyi yukselttik de yukselttik şimdide bu formalar ne diyoruz.

Ayrıca anladım forma alasınız yok bahane bulmak için çırpınıyorsunuz en azından almak için güzellikleri görün takıma 2 kuruş katkınız olsun
      Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Gri forma ne zaman tanıtılır acaba neden tanıtılmıyor hepsi beraber ?
        Biz dar sokaklarında
        Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Çubukluymuş parçalıymış bunları geçtim. Koca Trabzonspor kulübünde tek bir tane adam yok mu asıl renklerimizi belirleyecek. Bu mu bizim kullandığımız bordo ve mavi ? Ey Trabzonspor yönetiminden görev alanlar bu kadar mı aptalsınız bu kadar mı cahilsiniz ? Yoksa uğraşmak mı istemiyorsunuz ?

Yorum

• Sosanın beyaz şort giydiği foto yu shopla mı yaptınız yoksa öyle bi kombin ihtimali var mı saha içinde?
            Beyaz şort diye diye kıçını yırtmış biri olarak bari ordan yüzüm gülsün

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sosanın beyaz şort giydiği foto yu shopla mı yaptınız yoksa öyle bi kombin ihtimali var mı saha içinde?
              Beyaz şort diye diye kıçını yırtmış biri olarak bari ordan yüzüm gülsün

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              Maalesef şop. Beyaz kitimiz yok bu sezon.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH]17193[/ATTACH][ATTACH]17194[/ATTACH]
                Neler neler görmüşüz Allahım

Yorum

• Özel deyince taraftar şöyle bir dokunuş bekledi sanırım:

Yeni forma setinde sadeliği ile bordo forma seti favorim. Kol altındaki mavi detaylar koldaki çizgi, omuzdaki havalandırma delikleri, rengi yanında beyaz işlenmiş forma sponsoru ve numaraları ile sahada şık duracağından eminim.

Sadeliği ile günlük hayatta giyilebilecek bir etkisi de var. Yeni şort ve çorap tasarımları da uyumlu ve şık olmuş.
                  Kumaş kalitesi olarak bordo bir tık önde olması normal zira parçalı forma için beyaz kumaşa o renkler basılıyor o yüzden ön yüzü ile arka yüzündeki forma dokusu farklı. Kendinden renkli kumaşlar bu anlamda daha kaliteli oluyor. Hava alan kumaş teknolojileri saha içinde terleyen futbolcular için önemli. Geçen sezon baskılı olduğu için çubuklu forma sürekli sırılsıklam oluyordu. Bordo forma ile rahat edeceklerini tahmin ediyorum.

Genelin aksine gri ile ilgili çok beklentim yok. İlk çıkan açık gri beyaz olsaydı, beyaz şort ile giyilebilir olacağından sıcak bakabilirdim ama geçen sezonki siyahı sevemediğim gibi gri formaya da soğuk bakıyorum. Benim zevkime göre forma seti içinde bordo mavi ve beyaz dengeli kullanılmalı, ekstra renk olacaksa içinde çok küçük de olsa bordo mavi ile birlikte diğer forma seti ile uyumlu olmalı. İç saha ana forma deplasman forması yedek, ekstra renk fantezi benim gözümde.

Gri forma ilk taslaktaki açık gri olsaydı beyaz şort ile kombin edilebilirdi. Koleksiyona giren beyaz şort parçalı ile de giyilebilirdi o zaman. Geçen sene kaç tane siyah şort satıldı veya bu sene kaç tane gri satılır?

Çubukludan önce bizim renklerimizi en güzel gösteren Aston Villa tarzı dediğimiz parçalı modeli bir sezon bordo sonraki sezon mavi ağırlıklı kullanılmalı yanında çubuklu ile birlikte.
                  Forma takımdan bağımsız bir nesne değil ona ruh katan futbolcular. Sosalı forma her zaman güzel ve değerlidir mesela.

Taraftardaki Kappa romantizmi Fatih Gökdeniz Yattara Symek sevgisi aslında. Bugünki kriterlerle o formalara bakınca yığınla hata bulabilirsiniz. Taraftarda iyi hatıra bırakmasının nedeni ilk kez taraftarın lisanslı forma satın alma kültürüne o zaman başlamasıydı, hepsi bu. Yanlış arma, yanlış renkler, kimsenin gözüne gelmiyordu.

Kulubün sezon boyu yaptığı tanıtım işlerinin enerjisi en düşük kampanyası forma kampanyası oldu. Nihat Özdemir haberi var resmi sitede, ama forma haberi yok bu saate kadar!
                  Arkadaşlar bayram izninde heralde!

Nike bize böyle forma yapar mıydı? İstersek yapardı elbette, ama her şeyin bedeli var. Ülkenin ve kulübün ekonomik durumu da ortada işte.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 02.06.2019, 01:42.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bordo Forma geçen sezon ki mavi formanın tam tersi olmuş işte tasarım olarak bu seferde Bordo renkli çıkarılmış fakat geçen sene ki mavi forma bu sene ki bordo formadan daha kaliteli geliyor bana. Bordo da tam tişört havası var gibi parçalı da keza aynı şekilde içime sinmedi ne yazık ki.

Gri formaya çökeceğiz gibi.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O parçalıyı başkan beğenmediyse ben de bir şey bilmiyorum. Bir de Grundik'i sponsor yaparsa tam olacak.
                      Aynen 3 ay sonra surat asip konusacak formalardan bahsederken, almiyoruz diye mizmizlanacak
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Şampiyonlar ligi yılımız için nike’nin bize yaptığı formaları ayırarak söylüyorum önceki yıllardaki formaları gören gözler olarak gereğinden fazla nankörlük edildiğini düşünüyorum. 2 sene önceye kadar düz nike tişört üzerine logomuzu giyip çıkıyorduk maçlara, geçen sezon alışılagelmişin dışında güzel bir set gördük evet ama bu sene de daha sade daha klas forma seçimi olduğunu görüyorum. Ayrıca çubuklu konusunda yoğun elestiri var ancak Trabzonspor tarihinde çubuklu bir klasik değil hiç bir zaman da olmadı bunu sanki bir gelenekmiş gibi ortaya koymak yersiz. Gelenek forma tek tip olur bizim giydiğimiz çubuklular bile tür tür. Eğer bir gelenek yaratılmak isteniyorsa da bu kesinlikle Aston Villa tarzı parçalıyla olmalı Son olarak renk tonu tartışmasındaysa 2019 yılında futbol sektöründe yapılabilecek en gereksiz tartışma olduğunu düşünüyorum. Dünyanın en büyük kulüplerindeki farkları tonları hatta absürt renkleri görüyoruz bir ton açıkmış koyuymuş bunlara takılmak tamamen saçmalık. Umarım gri formada aykırı çizgiler görürüz de koleksiyonluk bie forma çıkar ortaya.
                        En son furkanaltuncu tarafından düzenlendi; 02.06.2019, 08:57.

Yorum

• Bordo ile Maviyi Aston Villa/Westham United kadar iyi kullanamıyoruz ya ona tutuluyorum

Yorum

• Bu şort ve çorap kombinasyonları bence formaları daha güzel göstertiyor.

Yorum

• Beyaz sortun olmamasi kotu olmus ama bence formalar guzel. Tanitimi kotu yapiyoruz.

Sponspor gelsin, sahada gorelim formalar ozaman kimse kotu demiyecektir.

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Formalar süper ötesi, müthiş çok beğendim. Hadi Trabzonspor luyum diyenler formaları almaya. Şu yukarıdaki İngiltere formaları da pijamaya benziyor ayrıca

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X