Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Wakaeme Black Mirror dizisi karakteri gibi çıkmış
    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Parçalı aşırı kötü.. Nike victoryde yapılan hata yapılmış bordo tek ton olmalı formada açık tonla kullanılıca kırmızı bordo gibi gözüküyor..

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Begendim yorumu ilk basta ama sonra anlamadim sonunu, beyaz olsun mu olmasin mi
        Beyaz kullanacaklarsa macron logosu da beyaz olsun diyorum
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• twitter tsformalari61 hesabından
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [ATTACH]17191[/ATTACH]
            Formalar bir yerlerden tanıdık geliyor
            Inşallah numara ve isim renklerini de bu formalardaki gibi yaparlar .Düz beyazı yapıştırıp formayı iyice amotörlestirmezler umarım.
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              200 lira cik pahali..gurbetciyim benim icun bile pahali...trabzonlular nasil alacak bu formayi...zatwb formalar cok basit duruor
              30€ ediyor gözünü sevdugum.Yani bizim icin cok ucuz, her üc forma da alinir! Ama Türkiyedekiler icin sana hak veriyorum, 200TL ucuz degil! Fakat gene de satilir hic süphem yok.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                30-35 euro yapıyor merak ediyorum yaşadığınız ülkedeki takımlar formalarını ne kadardan satıyor?
                Iki, Iki bucuk katina satiliyor.Onun icin bir forma icin 30€ sahsen cok ucuz.

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bordo formayı beğendim, parçalıyı beğenmedim. Eşofmanlara ise bayıldım.

Yapacak bi şey yok, her sezon olduğu gibi üzerimize düşeni yapacağız.
                  Esofmanların resimlerini atabilecek olan var mı

Yorum

• İlk olarak yusufdinyo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Esofmanların resimlerini atabilecek olan var mı
                    Arka sayfalarda görüntüleri var fiyatları satış sitesinde görebilirsin.

Bordo formanın altındaki detaylar güzel olmuş.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      30€ ediyor gözünü sevdugum.Yani bizim icin cok ucuz, her üc forma da alinir! Ama Türkiyedekiler icin sana hak veriyorum, 200TL ucuz degil! Fakat gene de satilir hic süphem yok.
                      Benim Tükiyeye gitmeye imkanim yok.
                      Mecburen siparis vermemiz lazim, TSclub Europe formalari 61€ ya satiyor (neredeyse 400 TL).

Edit: birde üstüne 7,50€ kargo geliyormus
                      En son murmut tarafından düzenlendi; 01.06.2019, 15:30.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

twitter tsformalari61 hesabından
                        İkiside müthiş, 10 numara 5 yıldız. Emeği geçenlere teşekkürler.
                        .

Yorum

• Parçalı formadaki şeritler nedeniyle şort ile forma arasında renk tonu farklılığı var. Bence parçalı formaya beyaz şort çok güzel gider. Ancak bildiğim kadarıyla Macron bizim için beyaz şort üretmemiş.

Yorum

• formalarımıza çok kötü diyemem ama renklerde sorun var gibi hem mavi hem bordoda
                            logomuzdaki renk ile formadaki renk farklı üst üste durunca sırıtyor özellikle parçalı formamızın bordosu.
                            bordo formadaki yakadaki mavi de logomuzdaki mavi ile aynı değil.
                            ayrıca parçalı forma çıkarmak neyin kafası çözemedim. bordo forma fena değil sponsorun logosu gelince daha iyi görünür(tabi başkan bulabilirse)
                            ama parçalı formayı beğenemedim ısınamadım bir türlü bu seneki formalar daha iyiydi sanki.
                            inşallah gri formamız çok güzel olur onu bekleyeceğim. kötü çıkarsa kesin bordo forma alırım parçalıya göre daha şık duruyor.
                            En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 01.06.2019, 15:49.
                            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• IMG-20190601-WA0037.jpg

İnatla saklıyorlar griyi. Sızan görselde bordo-mavi şeritler görünüyor
                              Ayrıca formalarda kullanılan bordo-mavi tonlar çok iyi.
                              Nike döneminde bordo yerine kırmızı giyiyorduk.
                              En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 01.06.2019, 16:07.

Yorum

• Geçen seneki formalar çıtayı hayli yükseltmişti o yüzden bu sene biraz hayal kırıklığı gözükebilir yinede kötü değil formalar her türlü gideri var.
                                sadece aşk bizimkisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X