Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Benim fikrim değişmedi. Formalar geçen senekilere göre çok alt seviyede, tasarım adına göze hoş gelen hiç bişe yok, siyah formadaki mavi detaylar, mavi formamızdaki yan çizgi detayları bu sene yok.

Bir de başka bir konu var “üzerinde arma varsa güzeldir” , “bordomavi varsa” gibi laflar mantıksız. Geçmişte düz tshirt üzerine arma basılıp forma diye satışa çıkanları da gördük. Bu sene formaların 100.000 satmasının sebebi formaların (özellikle siyah formanın) güzelliğindendir. Biz bile 70 yaşındaki babamız dahil formalandık. Kulübe katkı konusu başka bişe. gidersin ts clubdan alışveriş yaparsın, bağış kampanyasına bağış yaparsın yüklüce yine katkı sağlarsın. Taraftarı salak yerine koymamak lazım, vizyonsuzluk yapmamak lazım. Sen zaten güzel ürün yaparsan taraftar hakkını verir. Bu sene kimse 100 bin forma hayali kurmasın. Ben şahsen gri forma da bu şekilde olursa bu sene forma almayacağım, katkımı başka yollardan yapmaya devam edeceğim.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Katılıyorum, bazı şeyleri gereksiz yere tekrar tekrar ifade ediyoruz. Metni kim yazmışsa olmamış.
      Başkan istemiş olabilir o bayılıyor böyle şeylere.

Parçalı sponsoru beyaz olacaksa macron logosu da beyaz olsa daha iyi olurdu sanki bordo için de aynısını düşünüyorum. Armaya beyaz kontür kullanmışken eğer sponsorlar da beyaz yazılı olacaksa karman çorman durur.
      En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 01.06.2019, 13:31.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gozler Ferhat Oztorun'u ariyor...

Serkan Balcıya ne dersin reis
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Serkan Balcıya ne dersin reis
          Gobek reyiz
          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Resmi site neden haber olarak duyurmadı hala?
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• sponsor nerde yönetim bunlar sponsor felan bulamaz.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gri Eşofman çok iyi değil mi ya.

Yorum

• Screenshot_2019-06-01-12-47-40-667.jpg
                  Formalar bir yerlerden tanıdık geliyor

Yorum

• Herkesin kendi zevki tabi ama ben de gecen yıla göre vasat buldum. Mavinin tonu cok koyu. Böe olunca iyice karamasar bir birliktelik olmus bordoyla. Beyaz detaylar kullanilabilirdi açmak için veya mavinin daha açık tonlarıyla calisilabilirdi.

Gecen yilki cubuklu nerde bu seneki parcali nerde...
                    "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• formalar leş atıyor bwğenenler neye göre kıstas alıyor anlamadım bordo forma bildiğin tişört olmuş parçalı dersen kendine hayrı yok macraonun özel tasarımı bu ise vay halimize vay .

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başkan istemiş olabilir o bayılıyor böyle şeylere.

Parçalı sponsoru beyaz olacaksa macron logosu da beyaz olsa daha iyi olurdu sanki bordo için de aynısını düşünüyorum. Armaya beyaz kontür kullanmışken eğer sponsorlar da beyaz yazılı olacaksa karman çorman durur.
                        Begendim yorumu ilk basta ama sonra anlamadim sonunu, beyaz olsun mu olmasin mi
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Jose Antonio Reyes ölmüş.

Valla şok oldum.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH]17191[/ATTACH]
                            Formalar bir yerlerden tanıdık geliyor
                            Tamam o zaman gri formamiz mavi kollu olacak degisiklik olsun diye

Nostaljil olmus, on sene önceki formalarimizi yapmis adamlar

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Macronun beğendiğim yönü, günlük hayatta kullanılacak modeller üretmesi.

Sonuçta hayat bir bütün.spordu, sokaktı, mekandı ayırmamak lazım. Artık ürün ve model açısından üst seviyeye çıkabildik.
                              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tamam o zaman gri formamiz mavi kollu olacak degisiklik olsun diye

Nostaljil olmus, on sene önceki formalarimizi yapmis adamlar
                                O sene çubuklu da vardı.
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X