Yok ya olacak gibi değil harbi, parçalı bize uygun bir forma değil. En kötü 08/09 daki forma modeli olmalıydı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz detayı sevenler de var sevmeyenler de. Zevk meselesi. Parçalı forma güzel de olabilir. Ki bence de fena değil. Ama asıl sorun formanın parçalı model olması. Yoksa beyaz yaka olmuş, dekolte olmuş bunları geçelim. Parçalı forma nedir ? Kimin aklına gelmiştir ? Kimler onaylamıştır ? Bu modelin bizimle olan alakası nedir ?
Çok takılmamakla beraber ilk işi hep hevesle çubuklu forma almak olan birisi olarak çubuklu olmaması üzücü.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
-
profesyonel cekim dahil ben bu sene cikarilan formalari begenmedim.her turlu alirim ama sirf kulube destek olsun diye yoksa bunun dizaynini yapani ayri,mis gibi cubuklu formalar varken gidip ne idugu belirsiz parcali cikaranlari ayri sevmek lazim.
boyle is olmaz..bordo-mavi gibi renk uyumu super iki rengi bu hale getirenler utanacak mi cok merak ediyorum.bide herkes profesyonel cekim diye tutturdu sanki hepiniz cekimlerde giyeceksiniz.7/24 spor yapan,fit vucuda sahip topcularda forma degil pazardan 10 liralik tshirt alsan o da guzel durur zaten..amac satmaksa formanin kendiside al beni diyecek..mesela bu sezon kullandigimiz siyah forma oyle bir formaydi..cubukluda keza harikaydi.hatta forma koleksiyonu yapan cinconlu arkadasim iki formayida almisti..sen guzel forma cikarirsan her turlu alici buluyorsun.
ustune koyarak giderler diye beklerken bu sene seviyeyi tekrar dusurduler..
Yorum
-
-
İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı haber sitelerinde gs ile özdeşleşmiş parçalı forma çıkardı Trabzonspor diye haberler yapılmış.
Çok takılmamakla beraber ilk işi hep hevesle çubuklu forma almak olan birisi olarak çubuklu olmaması üzücü.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Yaav gardaşım habunlar ne böyle bara verib almam bazar malı kibi, 200 lira vermem habunlara ben" yorumları başlamış sosyal medyada hayırlı olsun
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
-
-
Parcali formanin mavisinde bir gariplik mi var, yoksa bana mi öyle geliyor?
Yorum
-
Baska takimla özdesmis forma yapmisiz, yapmayin arkadaslar.
Adidas parçali puma parçali nike parçali formalarimizda vardi.
Baska elestirecek konu bulamayanlar var galiba.
Kaldi ki bu tanitimin temasi #YanYana, parçali olmasi kadar dogal birsey yok.
Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalkson basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum