10 bin satmaz bu formalar.niye bukadar zevksiz arkadaşlar var yönetimde ya.yönetimşn ilk olumsuz icraati..dahada dikiş tutmaz bu formalar..rezillik..de ts clupta antraman kiti yaparlar abuk subuk onuda 500 600 e satarlar..sonra taraftar alsın bukadar salakmıyız ya..
Anlatılanlara göre tamamen kabataslak bir oynama yaptım. Gri formanın böyle bir şey olduğu söyleninyor. Bu seneki kaleci formamıza benzer.
Tabi mavi macron logosu ve kollarda desenli işlemeler olduğunu düşünün. Gri ve mavi ağırlıklı. cg.jpg
Formaların renk tonu ve parçalının tarzına bakılınca nostaljik görüntü veriyor. Bu sene formalarımızın da olayı bu herhalde.
Ancak çubuklu forma alışkanlığından vazgeçmememiz gerekiyor. Her sene mutlaka çıkmalı. Takıma bir kimlik veriyor çubuklu. Bunu akıl edemeyenleri anlamıyorum. Sağlık olsun ne diyelim formalar sade, pek bir olayı yok. Nıke formalardan sonra kötünün iyisi. Söylediğim gibi benim bu formalarda tek sevdiğim olay renk tonu.
Gri formayı da merakla bekliyorum. Lansmanda tüm formaları detaylı bi şekilde göreceğiz belki fikrimiz değişir.
Yorum