Parçalı formayı ben beğendim ama bordo çok sade umarım resmi tanıtımda daha güzel görünür.Bu arada macron logosunu değiştirmesi kötü oldu.Eski logo daha şık duruyordu formada
Bordo forma güzel olmuş. Parcalinin kollari da ayni taraf olsa daha iyi olurdu, cubukluya benzemese daha iyiydi. Bir de o çizgiler soru isareti ama hoş gibi
En son Çağatay96 tarafından düzenlendi; 30.05.2019, 15:38.
Formada sponsor yok arkadaşlar biri onu bilgisayardan yapmış olabilir. Sızdı parçalı forma da renklere aşık olduğumuzdan mıdır nedir bana yine kötü gelmedi.
En son Emre Yamak tarafından düzenlendi; 30.05.2019, 15:40.
Formada sponsor yok arkadaşlar biri onu bilgisayardan yapmış olabilir. Sızdı parçalı forma da renklere aşık olduğumuzdan mıdır nedir bana yine kötü gelmedi
macron geçen senenin üstüne nasıl böyle formalar yaptı ya. kemeraltında bir yere yaptırsaydık bari formaları. maliyeti daha düşük olurdu. tasarımın kötülüğü bir yana, kalıplar da kötü gibi. bol forma yapan mı kaldı?
Formada sponsor yok arkadaşlar biri onu bilgisayardan yapmış olabilir. Sızdı parçalı forma da renklere aşık olduğumuzdan mıdır nedir bana yine kötü gelmedi
ya birde bu vestel hayranlığı nedir onu da çözemedim başkanla röpörtaj yapan bir gazeteci vardı akşam gazetesinden ve sponsor kesinlikle vestel değil demişti ama ısrarla formalara vestel yapılıyor oda ayrı bir muamma
Yorum