arefe gününden önce bir tanıtım bekliyorum yeni formalar için.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyum sponsorumuz var ya ? Neyi arıyorlar gerçi daha iyi bir anlaşma olması durumunda anlaşma iptal edilir gibi bir şey vardı ama 6 Milyon €’dan iyi bir fiyat bulamayız diye düşünüyorum..
Yorum
-
İlk olarak kartal 57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş bu medicalpark ile anlaşma kaç yıllık ve yıllık ücret nedir biliyorsan bir aydınlatırmısın gerçi yıllık 6 milyon yazmışsın ama
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle5 yıllık toplam 29.5 Milyon €..
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaların tanıtım çekimleri bile yapıldı.Formalar sponsorsuz önü boş.Tabii
anlaşma yapılırsa fotoşopla fotoğraflara eklenir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadyum sponsorumuz var ya ? Neyi arıyorlar gerçi daha iyi bir anlaşma olması durumunda anlaşma iptal edilir gibi bir şey vardı ama 6 Milyon €’dan iyi bir fiyat bulamayız diye düşünüyorum.."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak RESUL DAVULCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bence sponsorsuz daha iyi.İnşaallah formalar çıkar sponsor adı yazılmadan.Formaları günlük hayatta giydiğimiz zaman reklam panosu gibi gezmek istemiyorum.
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaların tanıtım çekimleri bile yapıldı.Formalar sponsorsuz önü boş.Tabii
anlaşma yapılırsa fotoşopla fotoğraflara eklenir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Foto muhabiri Soner Doksanbir Twitter'da bu sezon çubuklu yok diye yazmış. Formalarda omuzdan kola doğru yöresel işlemeler olacak diye paylaşımda bulunmuş.
Yorum
-
Diğer Twiti de şöyle:Arkadaşlar formadaki motifler hamsi, fındık, keşan veya yağmur yağınca ıslanınca ekin uzunlar silüeti çıkan tarzdan bir şey değil.Omuzdan kola doğru işleme tarzı farklı bir şey. Formalar, daha önce sosyal medyaya düşenler gibi
Daha sonra da arka sayfada paylaşılan üçlü seti koymuş.
En son a f s tarafından düzenlendi; 25.05.2019, 18:30.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum