Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arefe gününden önce bir tanıtım bekliyorum yeni formalar için.

Yorum

• Stadyum sponsorumuz var ya ? Neyi arıyorlar gerçi daha iyi bir anlaşma olması durumunda anlaşma iptal edilir gibi bir şey vardı ama 6 Milyon €’dan iyi bir fiyat bulamayız diye düşünüyorum..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stadyum sponsorumuz var ya ? Neyi arıyorlar gerçi daha iyi bir anlaşma olması durumunda anlaşma iptal edilir gibi bir şey vardı ama 6 Milyon €’dan iyi bir fiyat bulamayız diye düşünüyorum..
        kardeş bu medicalpark ile anlaşma kaç yıllık ve yıllık ücret nedir biliyorsan bir aydınlatırmısın gerçi yıllık 6 milyon yazmışsın ama

Yorum

• İlk olarak kartal 57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kardeş bu medicalpark ile anlaşma kaç yıllık ve yıllık ücret nedir biliyorsan bir aydınlatırmısın gerçi yıllık 6 milyon yazmışsın ama
          5 yıllık toplam 29.5 Milyon €..

Yorum

5 yıllık toplam 29.5 Milyon €..
            eyvallah çok sağol bu şartlarda daha iyisini veren de çıkmaz

Yorum

• Bayram'da forma çıkacak diyorlar da nasıl bu zamana kadar sızmadı o zaman? Eğer doğruysa bu ciddiyet bize fazla

Yorum

• Formaların tanıtım çekimleri bile yapıldı.Formalar sponsorsuz önü boş.Tabii
                anlaşma yapılırsa fotoşopla fotoğraflara eklenir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Formaların tanıtım çekimleri bile yapıldı.Formalar sponsorsuz önü boş.Tabii

Valla bence sponsorsuz daha iyi.İnşaallah formalar çıkar sponsor adı yazılmadan.Formaları günlük hayatta giydiğimiz zaman reklam panosu gibi gezmek istemiyorum.

Yorum

Stadyum sponsorumuz var ya ? Neyi arıyorlar gerçi daha iyi bir anlaşma olması durumunda anlaşma iptal edilir gibi bir şey vardı ama 6 Milyon €’dan iyi bir fiyat bulamayız diye düşünüyorum..
                    Benim bildiğim ilk senesinde o paranın tamamının kullanıldı. Usta uzatmaya yanaşır mi bilmiyorum.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak RESUL DAVULCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valla bence sponsorsuz daha iyi.İnşaallah formalar çıkar sponsor adı yazılmadan.Formaları günlük hayatta giydiğimiz zaman reklam panosu gibi gezmek istemiyorum.
                      %100 aynı fikirdeyim. sponsorlu formaları yap 150TL sponsorsuz formaları yap 161TL sat. ben senin reklam bilboardınmıyım arkadaşım.

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Formaların tanıtım çekimleri bile yapıldı.Formalar sponsorsuz önü boş.Tabii

Formaları gördün mü?

Yorum

• Foto muhabiri Soner Doksanbir Twitter'da bu sezon çubuklu yok diye yazmış. Formalarda omuzdan kola doğru yöresel işlemeler olacak diye paylaşımda bulunmuş.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sponsorsuz forma eksik, cılız bana göre. İyi bir sponsorla forma zaten bütünleşiyor. Avrupa’da çok örnekleri var.

Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Diğer Twiti de şöyle:Arkadaşlar formadaki motifler hamsi, fındık, keşan veya yağmur yağınca ıslanınca ekin uzunlar silüeti çıkan tarzdan bir şey değil.Omuzdan kola doğru işleme tarzı farklı bir şey. Formalar, daha önce sosyal medyaya düşenler gibi

Daha sonra da arka sayfada paylaşılan üçlü seti koymuş.

En son a f s tarafından düzenlendi; 25.05.2019, 18:30.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Çubuklu forma neden yok . Parçalı bize hic bir anlam ifade etmiyor . Su forma konusunu bir sene iyi yapiyorlarsa öbür sene hemen mahvediyorlar akıllanmyan kulübüz vesselam

Sadece bordo mavi .
                                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X