Forma güzel beğendim.. Bi ara almak için strateji geliştirmem gerekecek yine..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara_______Alanzinho
_______Gökhan________
Giydir 3 farklı formayı.
Gökhan önlerinde olsun. Hemen arkalarında Yattara ve Alanzinho.
Ver hafiften karanlık ortam.
Al sana reklam.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu formamızda diğerleri gibi çok güzel tek takıldığım nokta ave yazısının bordosı ile formanın bordosu birbirine tutmamiş gibi ama yakından öyle sırıtmıyordur sanırım''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurdaki armamız nakışlı gibi duruyor, sizce?
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapıştırmalar gerek TS logosu gerekse Avea logosu geçen seneden kalma.
Bitecek gibi de görünmüyor hababam yapıştırıyorlar sticker gibi valla
Yorum
-
İlk olarak mustafa özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleparçalı formalar ne kadar acaba
ts club sitesinden bak
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurdaki armamız nakışlı gibi duruyor, sizce?
Yorum
-
İlk olarak MeNdaKkaDukKa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Formalarımız tamamen kendi tarzımızda ve daha önce saydıgımız kuluplergibi (8arça,m.uni,arsenal) kumaş kalitesine sahip olacakmı ?
bizzan barcaStore da ellerimle test ettim. barcelonanın formasıyla bizim beyaz formanın kuması ve kalitesi birebir aynıdır. gönlunuz o bakımdan rahat olsun. ama sadece beyaz formayla aynıydıparcalıya bakamadım ama nikefit dedigine göre oda öyledir herhalde
bide bizim de sırt numaralarımızın alt kısmında takım logomuz olsa fena mı olur ??En son NuDGeRR tarafından düzenlendi; 28.01.2009, 19:01.
Yorum
-
İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizzan barcaStore da ellerimle test ettim. barcelonanın formasıyla bizim beyaz formanın kuması ve kalitesi birebir aynıdır. gönlunuz o bakımdan rahat olsun. ama sadece beyaz formayla aynıydıparcalıya bakamadım ama nikefit dedigine göre oda öyledir herhalde
bide bizim de sırt numaralarımızın alt kısmında takım logomuz olsa fena mı olur ??
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum