Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Polarların çoğu muhteşem olmuş gerçekten. İyi iş çıkartılmış bence.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Polarların çoğu muhteşem olmuş gerçekten. İyi iş çıkartılmış bence.

degisik renk tonlarida olsa mükemmel olur mesela siyah beyaz turncu acik mavi bordo

daha'da iyi olacakdi simdilik 10/8

Yorum

• Biraz daha sabırlı olursak çok güzel ürünlerimiz olucaktır...
        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Sadece üzerine logoyu yapıştırım piyasa fiyatının 3 katına satmak çok ta adil olmasa gerek...
          Dışarda bir polar 25-30 milyon civarıyken, logomuzu yapıştırıp üzerine 70 milyon etiket asinca herkes alamiyor...
          Biraz daha adil bir fiyat politikası olması dileğiyle...
          Bir takım adamlar işe el koydular; mahallenin en güzel kızını sermaye yaptılar.
          Bize de aşkı bırak müşteri ol diyorlar.
          El değmemiş oyunumuzu geri istiyoruz!..

Yorum

• Atkı güzelmiş
            Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kaç yıldır dikkat ediyorum her zaman formalar paf takım üzerinde daha güzel duruyor.
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Yeni ürünlerin hiç biri maalesef göze hitap edemedi şahsi kanımca. Ya TS Club yetkililerri biraz markaların sitelerinde gezip ürünlerin üstüne nasıl yazı logo basılır öğrense ya ne güzel olur. Desen vermesini filan bilmiyorlar arkadaş... a f s abi gibi birisi tasarımcı olmalı TS Club'ta...
                t @Selim_Turan

Yorum

• yeni ürünlerin gelmiş olması çok güzel bunların ts club olması daha bi güzel
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kaç yıldır dikkat ediyorum her zaman formalar paf takım üzerinde daha güzel duruyor.
                    1- üzerlerine uygun bedende forma seçimi.
                    2- Forma şort tozluk kombinasyona dikkat edilmesi.

----------------------------------------------------------------------

Tüm ürünler nerede ise piyasa değerlerinin (tabi kalitesini bilemiyoruz görünüş itibari ile) 2-3 katı.

Yorum

• Habu nedir yaa...
                      Yani insanda heves kalmıyor...

Yorum

• forma olayı yine bize hüsran olcak! hiç umutlu degilim! bu seneki formalar rezalet zaten o beyaz ne öyle ya numaralar yazılar mavi mavi emanet duruyolar üstünde berbat ya bir firma hiçmi özen gostermez! afs abi gitsin böyle böyle söylesin o versin formaları nike yapsın ona gore.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Habu nedir yaa...
                          Yani insanda heves kalmıyor...
                          biraz daha orjinal olmak lazım ama bu işe daha yeni başladık sayılır zamanla daha güzel daha orjinal ürünler gelecektir

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            biraz daha orjinal olmak lazım ama bu işe daha yeni başladık sayılır zamanla daha güzel daha orjinal ürünler gelecektir
                            Abi orjinalliğinde falan değilim. Zaten ben TsClup işareti olan hiçbir ürünü beğenemedim orası ayrı. Ama "Ben bir yavru hamsiyim" ne demek yaa.

Ali Fuat Abinin buraya sezon başında koyduğu "I am little tigger" yazısını hamsiye uyarlamışlar. Yahu hamsi nedir yaa. Allahtan bebek ürünü. Şöyle 5-6 yaşındaki bir çocuğun üstünde görsem ben bile garipser, çocuk olsam dalga geçerim...

Yorum

• Atkıyı,montu,sweatları beğendim alırım kısa zamanda yalnız bayan ürünlerine bir mont koymuşlar kız arkadaşıma alsam ayrılık sebebidir yani Trabzonspor'dan soğur.

Yorum

• öbürlerininkine bakalım abi kartal aslan kanarya hepsini kafesleyip şebeğe çeviriyolar hamsiyi en fazla yersin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X