Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daha tam bitmedi.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Aston Villa formasi tarzi formalarin kollarini neden kafa girisi kadar buyuk yaptiklarinin bir aciklamasi var mi? Omru hayatimda bu kadar kotu bir kol dizayni gormedim, formayi giyip kollarini kaldirinca yarasaya benziyor insan. Ayrica sene basindaki parcali bordo ve turuncu formalar da satista yok. Bence nike de suana kadar cuvalladi, umarim seneye daha ozenli formalar goruruz...

Yorum

• Şu formalardaki asalete bakar mısınız? Nike'ı eleştirmek için söylemiyorum. İçim gidiyor sadece. Ozellikle acik mavi forma cok guzel...

Yorum

• Arkadaşlar formanın üzerinde hamsi resmi olacağı bilgisini nereden aldınız çok merak ediyorum, gerçekten böyle bir şey var mı?

Benim bildiğim kadarıyla gri ve pul desenli bir formamız olacak, ben bu bilgiyi resmi siteden edindim. Ama birçok taraftarda "formanın üzerinde hamsi resmi olacak" gibi bir düşünce var sanırım. Bunun kaynağı nedir?

Yorum

• İlk olarak atigol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Biz öle bişey demedik ama sen onu diyen kişiler arasındasın sanırım neyse..
            o zman yorum yapmayıp sadece takımımızı düşünerek formamızı alalım...ha deki beğenmedim ama aldım destek olma için..o zman benim için daha değerli olurusnuz..gerçek taraftarlık budur

Yorum

• @Egemen Yılmaz

Haklısın,öyle diyoruz ama formanın üzerinde resim olacağı yazmıyordu hiçbir yerde.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Ben gidene kadar çıkarsa, şöyle bir bakar süzer incelerim formayı, veririm notumu.
                A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yani ankaraspor formasinin aynisi diyorsun...
                  aynen öyle malesef
                  ilk yarı giydiğimiz formalarda olduğu gibi,ellerindeki standart parçalı formaları Bordo-Mavi ye boyayıp yolluyacaklar,al sana parçalı forma
                  bize has üretilecek formayı ben gelecek sene bile şüpheli görüyorum
                  2.yarı boşuna heveslenmeyin arkadaşlar.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Daha tam bitmedi.
                    Kardeş eline sağlık,şimdiden 10 numara olmuş fazla oynama bence Nike'den mucizeler beklemedik, bizde şöyle bir model istiyoruz dedik, bize yapamadılar gitti.Artık seneye olur inşallah.
                    Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Şahsen ben nike'dan mucizeler bekliyorum,hala bekliyoruz bakalım...
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Daha tam bitmedi.

10 NUMARA FORMA OLMUŞ...ama turuncu esintisi bitti artık takım renklerinde...alternatif renkler bulmak lazım...halbuki gri yerine siyah forma çok daha güzel olurdu...gri forma pek hoş olmaz...iç karartıcı bi renk...

Yorum

Yemin ediyorum yapmak için 1-2 saat uğraştım.

Adaş Liverpool forması üzerine mi çalıştın Ona benzettimde Neyse eline sağlık , hamsi resmi formaya değişik hava katmış ancak böyle olmasını istemem formanın . Resim olacaksada böyle bir resim olmasını istemem . Yalnız şu gri üzerine , bordo - mavi tarzı bir şey hoş olabilir .

Yorum

• kaplanla anılacağımıza mis gibi karadeniz kokan hamsiyle anılalım daha iyi
                            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Hamsiyle anılacağımıza mis gibi orman kokan ve ağırlığı olan Kaplanla anılalım çok çok daha iyi.

Yorum

• şimdilik sessizliğe devam.ama olaki seneye adam akıllı bi forma çıkmazsa......neyse olacağı herkes biliyor.nike da haberi vardır heralde
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X