kardeşim nasıl iş adidas formaya nike ablemi koy bari nike forma üzerine çalışsaydın
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM. MARMARA ÜNİ -TSKARADENİZ FIRTINASI MARMARADA BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Ankaraspor, Antalyaspor, Eskişehirspor gibi rengi dünyada birçok kulübün kullandığı renklerde forma bulmak kolay. Adamların bizim gibi taraftara bu kadar forma satma gibi bir dertleri beklentileri de yok.
Duyduklarımdan biri Nike'a verilen 5.000 forma siparişini yönetimin verdiği. Adamlar biz ne istersek onu gönderiyorlar. Taraftar kadar bu işin olabileceğine ve gerçeklerine bir inansalar hiç sorun kalmayacak ortada.
Ortadan müthiş bir potansiyel var fakat bir türlü doğru dürüst değerlendirilemiyor. Sponsorumuzun Nike olmasına sevinmemin sebebi kulübümüzün bu anlamda yeterince profesyonel olmamasını kendi birikimiyle kapatabilir düşüncemdi. Ve hala sabırla bize yapacakları özel formaları bekliyorum.
Yönetim gelecek sezonun planlamasını hala yapmadı, armaların nakış olmasından ürünlerin bulunmasına kadar birçok problemi çözmek için adım atamadıysa yazık.
Gri forma konusunda da acele ettiklerini düşünüyorum. Karşımıza kumaş kalitesi, deseni, tasarımı çok güzel bir forma çıkabilir fakat bunun duyurusunu aylar önce neden yapıyorsun? Taraftarın beklentisi önce çubuklu forma unce normal formalarımızı bir halledelim işin fantezisi kolay. Onun da reklamını profesyonel çekimini, lansmanını yap bu acele niye?
Sezon ortasında yeni bir modelimiz daha olacak hayırlı olsun. Şu arma işinin çözülememesini anlamıyorum. Neden Nike'a armalı forma siparişi veremiyoruz?
Bizim kullandığımız renklerde dünya üzerinde çubuklu veya bahsi geçen parçalı formayı giyen başka bir takım yok. Bu kumaşlar ve model bize özel mi üretildi? Üzerinde bize özgü ekstra ne gibi uygulamalar var bunu bilmiyoruz. Trabzonspor yazısı, sırt numaralırının fontları, armalar ne olacak bilmiyoruz.
İşin yönetim tarafı, yapılan sözleşmenin şartları, Nike'ın olaya bakışı nedir tam bilemiyorum. Bildiğim bizim renklerimizle çok güzel işlerin yapılabileceği.
Bekliyorum.
Ali Fuat yönetimle bu düşüncelerini paylaştın mı? paylaştıysan nasıl geri döndüler? Paylaşmadıysan biz de atalım söyleyelim bir şeyler. Çünkü ortada bir gerçek var ki şu andaki Trabzonspor'a devre arasına forma getirtilmesi ve bunun hala katalogtan alınıyor olması Nike + Yönetimin'in bir analiz yanlışı. Diğer (Grinin önceden telafuz edilmesi) unsurlar da profesyonel dışı. Bunu bu kadar basit dile getirebilen, yönetimin hangi kolu? Yönetimin bu konuları dile getirmemize anlayışla yaklaşacağını düşünüyorum. Trabzonspor tüm Trabzon'a mal olmuş bir kurumdur, çok dikkat etmek gerek.
kardeşim tebrikler. süper bir iş çıkarmışsın doğrusunu söylemek gerekirse. ama inan bu tarz bir forma olmaz. bu ancak küçük çocuklar için trabzonsporu sevdirmek adına 0-7 yaş arası olur ve çok da güzel olur. ama forma asla
emeğine saygı gösteriyorum ve devamını bekliyorum. afs 2 hadi bakalım kolay gelsin.
Yorum