Bunun zamanla,acele yapıldı diyerek açıklanamaz,bakın diğer kuluplerde böyle birşey
göreneniz varsa sölesin lütfen,birtane yanlış üretildiyse diğerlerinin üretilmesine gerek yok
zaten,üretmeselerdi keşke
burdaki resimlerde ablemler garip..
ama formalarda öyle değil..bunun bir izahı var mı ki?
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Bu forma 07/08 sezonun forması. Eskişehirspor klübü bu formaları 75 YTL den satışa çıkarmıştı geçen sene.Forma bana ait öle güzel gözüktügüne bakmayın kumaş kalitesi iyi değil. üzerindeki eti logosu ve amplem klüp tarafından ütü ile basılmıştır ve izleri vardır açıkça bellidir. Birdaha fotograf çekmeme gerek yok sanırım. Geçen seneki hazır kreasyon formasıdır. Özel üretüm falan degildir. Tailand üretimidir. Sakın bu formayı büyütmeyin.
Allah aşkına şükretmesini bilin bu seneki formamız bu eses formasından 10 kat daha iyidir.
Bu forma için yaptığım yorumlara önceki sayfalarda bulabilirsiniz. Tek benzer yanı fonttur. Geçen senenin Kocaeli,Eskişehir ve Ankaraspor da uygulanan fontun aynısı Osnaburk maçında bizim formamıza uygulanmıştır.
En son Umut ÖZTÜRK tarafından düzenlendi; 31.07.2008, 18:39.
yaa arkadaşım çıldırıcam ama yaa görmüomusun resimde nike ambleminin hizasında boğazdan aşağıya doğru mavi bi şerit geçior..trabzonspor amblemi onun üstüne mi yapılsın bi düşünün ne kadar iğrenç olur bilinerek yapılan bişey bu hata falan yok amblem işinde...eğer dikkat ettiyseniz sivasspor-braga ilk maçında sivassporun gydiği adidas formaların da adidas amblemi sağ üstte sivasspor amblemi sol altta çünki sivassporun adidas formasındada bzmki gbi bi şerit war...
Geçen senenin Kocaeli,Eskişehir ve Ankaraspor da uygulanan fontun aynısı Osnaburk maçında bizim formamıza uygulanmıştır.
tamam işte geçen sene bu takımların giydikleri ikinci sınıf kalite gbi bi forma biz ise o formaları hazırlık maçlarında giyiyoruz aradaki fark bu..ii formaları niye dandik maçlarda kullanalımki böle bakın olaya..sezon başladığında eminim formaları çok beğeneceksiz..numara basımlarıda bu hazırlık maçındaki gbi olmıyacak çünkü..
Aslında aynı şeyi söylüyoruz.
Şu Trabzonspor armamız, sponsorların logoları, büyüklükleri, hizalamaları, formanın tasarımı da göz önüne alınarak daha özenli yapılabilir.
Bazen tasarımdaki çizgilerden veya Nike logosu sabit olduğu için göz yanılması olabiliyor. Anteraman tişörtlerinde farklı yerlerde farklı uygulamalar görünce ister istemez bir özensizlik olduğunu seziyoruz.
Yine çok önce paylaştığım bir tasarım. Hemen 'kaleci formaları takımın renginin dışında renklerden oluşur' demeyin, ben de biliyorum. Turuncu formamızı giydiğimizde olabilir düşüncesiyle yapmıştım. Zaten Nike'ın kaleci formaları kolleksiyonunda böyle bir renk yok. Sadece logo, sponsor, sırt numarası uygulaması için örnek vermek istedim.
Biraz bilgi, biraz ilgi.
En son a f s tarafından düzenlendi; 31.07.2008, 18:59.
Sebep: abi bu formadaki arma yapıştırma mı yoksa nakış mı?
yapmayaın zaten yeter bu kadar ne kadar da ayrıntı hastası oldu herkes yaa!!!yani biyerlerden bieksik bulunca ödül mü kazanıyosunuz acaba?? birkere biraz mantıklı olarak bakın o formaya giyimden yada tonynin vucudundan dolayı o kadar aşağıda kalmış zaten arma...normal olarak ölcerseniz zaten armanın açık mavi çizginin üstüne gelmesi lazım!!! bizden başka arma amblem simetrisini bukadar konuşan varmıdır acaba yaaa...yanlışları söylemek taibki görevimizz ama bu olay defalarca gündeme getirlidi konuşuldu artık kabak tadı veriyor!!arkadaşım sadece sana yazmadım seninki denk geldi ama artık bunlara bi son versek simetri simetri biyere kadar gerkli tepkiler verildi artık mide bulandırmaya bşaladı bu olay da!!!
En son tunganyan tarafından düzenlendi; 31.07.2008, 19:25.
Afs abi sana acımaya başladım.Forumu biraz karıştırmayıp son sayfada gelip pat diye eleştiri yapanlara karşı aynı şeyleri defalarca yazmak zorunda kalıyorsun
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Arkadaşlar buda benim bu sene NIKE mağazasından aldığım bir t-shirt. Herhangi bir takımın değil. Tamamen bağımsız bir kreasyon. Sanırım bu resimler bir takım şeyleri anlamanıza daha da yardımcı olacaktır. Yukarıdaki geçen seneki Eskişehirspor forması ile karşılaştırın ne demek istedigimi anlayacaksınız.
eskişehir kocaeli ankara arkadaşlar kaç kere adı geçti bu forumda bu takımlar ve formalarının.ama yazılmasına rağmen hala bizim formaların kalitesinden şüphe eden varsa alsın iki formayıda karşılaştırsın diyorum.bir yerden sonra insanları ikna etmek zor
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum