Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni formalar için kelebek diyorum başkada birşey demiyorum

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Formalar Portekizden gelirse, sende burada amplem ve reklamları hazırlayıp birbirine yapıştırırsan ancak bu kadar olur.Hem daha NIKE ile resmi olarak anlaşmanın üzerinden ne kadar bir zaman geçmişti? Zaman kısa olduğu için ve de yöneticilerin taraftar baskısından dolayı NIKE'dan muhakkak forma göndermelerini istemelerinden dolayı bu tip ufak tefek hatalar ortaya çıkmış olabilir.

ahmet abi ufak tefek hatalar tabiki olacaktır yanlız songun imza töreninde giydiği formanın aynısını serkana giydirmişler o imza töreninin üstünden yaklaşık bir ay geçti biz o zaman tepkimizi göstermiştik ama gel görki hatalar aynen devam etmiş hiçbir düzeltilme yok üstelik rezil bir tanıtım yapılmış resmi sitede işler böyleyken nasıl 100 bin forma satışı yapılacak ??
      Bordomavi.net

Yorum

• Ya Ali Fuat abinin yaptıgı formaların aynısı ama yapıştırmalarda sorunvar bide manken

Yorum

• www.trabzonspor.org.tr de anasayfadaki nike haberini kaldırmışlar yada benim internet explorer damı sorun var...inşallah kaldırmışlardır.kulüpteki bütün adreslere mail atmıştım nedir bu rezillik diye

Yorum

• sesimizi duydular galiba kaldırdılar

Yorum

• İlk olarak GökDeniz14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nike o0masi iyi oldu.........

formalarimiz cok güzel.....
              Arkadaşım BordoMaviNet teki tasarımlardan bahsetmiyoruz.

BURADAKİ formalardan bahsediyoruz...
              t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                anasayfadan nike haberini kaldırmışlar yada benim internet explorer damı sorun var...inşallah kaldırmışlardır
                Evet kaldırmışlar

Yorum

• Acaba mail atan herhangi bir arkadaşa cevap geldi mi merak ediyorum, ne dediniz ve nasıl bir cevap aldınız? Ayrıca formaları beğenmemiş olabiliriz ama aralarından alacağımız forma, bir bütünlüğü yansıtmalı. Tribünlerimiz mavi olsun başlığına uygun formayı almayı düşünüyorum.

Yorum

• evet resmi sitedeki haber kalktı
                    Bordomavi.net

Yorum

www.trabzonspor.org.tr de anasayfadaki nike haberini kaldırmışlar yada benim internet explorer damı sorun var...inşallah kaldırmışlardır.kulüpteki bütün adreslere mail atmıştım nedir bu rezillik diye
                      Haber duruyor Manşetten kaldırmışlar. Bende ilk gördüğümde sevindim ama üstte kayan yazıda haber hala mevcut.. Malesef
                      t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak SiRSeRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sesimizi duydular galiba kaldırdılar
                        oyuncuların tekne turu yaptığı haberini koydular

Yorum

www.trabzonspor.org.tr de anasayfadaki nike haberini kaldırmışlar yada benim internet explorer damı sorun var...inşallah kaldırmışlardır.kulüpteki bütün adreslere mail atmıştım nedir bu rezillik diye
                          Üzerine yeni bir haber gelmiş sadece.

Yorum

• arkadaşlar şu anda takımımızın sitesinde forma haberi manşetten kaldırıldı anladığım kadarı ile kulübe formalar yüzünden tepkiler yağmakta ve bence taraftarımız sonuna kadar haklı kimse kimseyi kandırmasın bu formalar trabzonsporu temsil etmekten aciz yani üzerindeki bir nike logosu bu rezaleti örtemez . Kaldıki ilerleyen zamanlarda herşey gün yüzüne çıkacaktır forumlarda o kadar güzel tasarımlar sergilendiki insanın iştahı kabardı fakat kulübümüz bu tasarımları görmesine ve teyid etmesine rağmen şu rezalete nasıl onay verdi halen daha anlayabilmiş değilim ayrıca formaların tüm üretimleri yurt dışında yapıldı kulüp herhangi bir baskı yapmadı kaldıki istanbulda tekstil sektörüne yakın olanlar bilir bu işlerin öyle yürümediğini !
                            Gülümsemek Yol Boyu Solgun Hayalimdir !!!

Yorum

anasayfadan nike haberini kaldırmışlar yada benim internet explorer damı sorun var...inşallah kaldırmışlardır
                              Evet kaldırılmış, neyseki hatamızdan çabuk dönmesini bildik bu kez.
                              Adam gib bir tanıtım yapsınlar, fotoşop diye bir olay var ben bile daha ilgi çekici yapardım umarım daha güzel fotolar çekilip siteye koyulur ama sanırım bu hata pahalıya mal olacak hem klübe hem nike a.
                              Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yine eski mesajlarımdan biri
                                Karşınızda Aston Villa'nın yeni sezon formaları BMN farkı ile

İşin lansman ve reklamı nasıl fark ettiriyor farkında mısınız?

Şu logoları ve sponsorları yapıştırma işini de düzelttiler mi sorun yok bence.
                                anlamadığım şey neden bize yeni bir forma tipi yaratmak yerine aston villanın geçen seneki formasını bire bir uyarladılar,adamlara bu sene yaptıkları formalara bakın logosu arması tek kelimeyle 10 numara,ama bizimki nike ın en ilkel teknolojisiyle yapılmış gibi duruyor,bunun kalitesiz foto çekimiyle alakalı olduğunu sanmıyorum her şey ortada,beyaz formanın haricindekiler standartın baya altında formalar,beklentilerimiz boşa çıkmış gerçektende..
                                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X