Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formalarda şu saçmalık da var beden değiştikçe formadaki macron ve armanın da yerleri değişiyor. Bu saçmalığı yapacaklarına çizgiye göre ortalayıp hepsini böyle yapsalardı keşke. Bu fark çocuk formasında ve yetişkin formasında çok net belli oluyor.

çocuk forması.jpg

yetişkin forması.jpg

Yorum

• evet siyah sızmış

Yorum

• Hiç çıkarmasınlar o siyah formayı böyle devam edelim
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Dünyanın en kötü forması sızmış. Geçmiş yıllardakinin replikası, merak edip de araştırmayın bile.

Yorum

• Forma zaten çok kötü bir formaydı ama reklam filmiyle baya sükse yapmıştı. Rengini değiştirip tekrar satışa sunmak çok zekice (!)
            www.x.com/zykmda

Yorum

• inanmak istemiyorum.

Yorum

• aynı formayı enflasyon farkıyla alma fırsatı

Yorum

• 2A2EB00E-5A3D-4A4F-ADD5-41B065271992.jpg

Yorum

• İlk olarak BombaciMulayim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [ATTACH]21654[/ATTACH]

az daha açık rengi var

Yorum

• Kedidir kedi ..Umarım.Eğer gerçekse yönetim bu konuda sınıfta kalmış , çuvallamıştır.2 sezon önceki formayı aynen piyasaya sunmanın mantığı nedir acaba ???

Yorum

• Ve de neden illa siyah ????

Yorum

• CD8CE9C1-9CCD-4B5B-B431-86A365A898A5.jpegEB4D17FC-043E-4862-8299-B4FC8631A599.jpegPhotoshop kesin dogru degildir
                          En son Erkan A. tarafından düzenlendi; 17.07.2022, 00:19.
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Formanın bu olduğuna dair bu fotoğraftan başka bir bilgi var mı? Bu farklı bir forma değil çünkü. Hani alır desenini farklı renklerde değiştirilmiş halde çıkarırsın anlaşılır ama bu bildiğin aynı forma. Bu sene yapılmış ama o belli. Macron, bayrak ve logo en alttan hizalanıyor bu sene, bunda da öyle. Yunus Emre Sel'in anlattığının bununla alakası yok. Bu sadece bir deneme olmasın? Yani deneme olsa da neden aynı forma denenir onu da bilmiyorum gerçi. Tanıtımı çok ses getirdi bu sene de Avrupa'da baya maçımız olacak, forma tanınıyor diye mi çıkaracaklar acaba Bana pek gerçekçi gelmedi.
                            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Enisc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formanın bu olduğuna dair bu fotoğraftan başka bir bilgi var mı? Bu farklı bir forma değil çünkü. Hani alır desenini farklı renklerde değiştirilmiş halde çıkarırsın anlaşılır ama bu bildiğin aynı forma. Bu sene yapılmış ama o belli. Macron, bayrak ve logo en alttan hizalanıyor bu sene, bunda da öyle. Yunus Emre Sel'in anlattığının bununla alakası yok. Bu sadece bir deneme olmasın? Yani deneme olsa da neden aynı forma denenir onu da bilmiyorum gerçi. Tanıtımı çok ses getirdi bu sene de Avrupa'da baya maçımız olacak, forma tanınıyor diye mi çıkaracaklar acaba Bana pek gerçekçi gelmedi.
                              yunus abi bu konularda çok bilgili değil lacivert forma dedi öyle bir şey yok

Yorum

• Forma maalesef doğru ancak sip siyah değil koyu gri diyebiliriz farklar ne diyecekseniz kalıbı farklı yakası ve omuzları bu kadar saçma sapan bir karar nasıl böyle bir şey düşünmüşler anlamıyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X