Birtek benim dikkatimi çekmemiş demek forma önden güzel olduğu kadar arkadan facia en azından isim numara mavi tonlarında basılmalı ve şu görüntü kirliliğinin önüne geçilmeli
TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR...MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
formalar arkadan cok kötü. Bordo hic bi zaman yakismadi. Numara mavi olsa bin kat daha iyi olur. Bu arada numaralar cok büyük oldu.
Gecen sezon cubuklu harikaydi, arkasida cubukluydu cok hos duriyordu. Neden bu sene öyle yapmadik hayret.
Sevgili kulübümüzü yine zor olanı başarma konusundaki gayreti için tebrik ediyorum. Takımlar sahaya çıkarken hangisi biziz diye bi sağdakilere bi soldakilere baktım, hatta bi an rakip takımı biz sanıp şortundaki mavinin ne kadar koyu olduğunu düşündüm bi kaç saniye şaka yapmıyorum.. Bordo-mavi'yi yan yana getireceksin ne kadar zor olabilir? Beyazı kullanacaksan da tamamlayıcı olarak kullanacaksın renk hakimiyeti bordo-beyaz olacak şekilde değil, Hatayspor veya Elazığspor değilsin sen.
Formayı gerçekten çok beğenmiştim ama formanın önü ne kadar iyiyse arkası ve full kombini o kadar kötü.
Şundan şuna düştük. Hadi arkayı çubuklu yapamadın bari beyaz kullanma.
● Koyu Bordo - Açık Mavi ● ____________________ "This is the club"
Twitter’da “Trabzonspor formaları” Dün gece, bu sezonun alternatif formasına bayağı salladı.
Ya birisi kandırdı kendisini yada bu sezon yine 2019 da çıkan keşanlı formayı giyeceğiz.
Twitter’da “Trabzonspor formaları” Dün gece, bu sezonun alternatif formasına bayağı salladı.
Ya birisi kandırdı kendisini yada bu sezon yine 2019 da çıkan keşanlı formayı giyeceğiz.
Ön taraf güzel , ama arka taraf neden çubuklu olmamış diyen kardeşlerime katılıyorum.Çok mu zordu acaba arka tarafta da en azından numara kısmından sonrasını çubuklu yapmak.Beyaz numara ile zaten çok çirkin duruyor arka taraf.Bari mavi renk numara ve isimlikle biraz şenlendirseler..
Yorum