Biri stada biri formaya sponsor olsun, yıllık da en az 5'er milyon euro ateşlesinler lütfen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak HoScHaKaL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluk formasındaki macron ve TS logosunu bordoyu ortalayacak şekilde ortalamak zor olmasa gerek bu nedir ya
[ATTACH]21457[/ATTACH]Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüzeltilir mi acaba. Beklemek mi lazım, hazır sponsorsuzken almak da güzel.En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 17.05.2022, 20:57.
Yorum
-
Forma Teknik Sponsorumuz Macron ve Ürünleri
Beden kalmamış tsclupta. Bilcee sitesinden aksak ekonomik olarak kulübe katkısında fark var mı?En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 17.05.2022, 19:48.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyine beden kalmamış formalarda
muhteşem istikrarlı bu konuda TSClub!
He anasını satayim en çok L XL falan mı talep görüyor ppeehh...
Öncesinde Varlibaş'dan M aldım kendime, diğer bedenler de vardı..Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKalmadı da niye kalmadı, çok satıldığından değil fuzuli bedenleri az aldıklarından falan... dün Forum'daki Tsclub'da S dolu M dolu, L yok, Xl yok, 2Xl az kaldı...
He anasını satayim en çok L XL falan mı talep görüyor ppeehh...
Öncesinde Varlibaş'dan M aldım kendime, diğer bedenler de vardı..2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
tsclub her zamanki gibi...
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma konusu değil sadece giyim sektöründe küçük bedenler bulunmuyor hep large xl bedenler fazla fazla çözemedim ben bu işi.göbekli bir toplumuz, L ve XL hatta slim XXL nin çok satması/üretilmesi normal.
"The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)
Yorum
-
İlk olarak Muhammed Huzeyfe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületsclub her zamanki gibi...
Türkiye gerçeklerigöbekli bir toplumuz, L ve XL hatta slim XXL nin çok satması/üretilmesi normal.
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu sene moda bordo mavi
küçük detaylar ile olayı tamamlıyorlarTEKKEBALL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.