Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yaptıkları formaya sokayım, ben evde oda sıcaklığında giyiyorum giydiğim yerde terliyorum. Hayvan gibi üstüne yapışıyor, yapıştığı yetmiyor gibi sanki naylona sarılmışım gibi terletiyor.
2004 Yılında babam İspanya'dan bana ve kardeşime Real Madrid forması getirmişti, böyle bir kalite olamaz. Formada öyle güzel hava delikleri vardı, üstüne giyince vücuduna öyle güzel oturuyordu ki sıkmadan, topla oynarken klima gibi hava alıyordun.
Beşiktaşta, şikecilerde Adidas formalar var, bir onların terlemesine bakın bir de bizimkilerin. Bizimkiler kış günü su içinde kalıyordu, yaz günü ne yaşadıklarını hayal edemiyorum.
Bu rezil forma nedir ya? Bunu giyen topçuda derman merman kalmaz. Gerekirse fesh edin adamlara don atlet giydirin maçta, eminim topçular da memnun değildir bunlardan. Zaten şu slim fit formayı çıkaranın aklından şüphe ediyorum, bir de naylona sarmışız futbolcuları yazık günah ya.
Bu konuyu genele başlık olarak açacaktım ama şimdi sinirler gergin, derdin bu mu diyecekler ama bu o kadar önemli bir konu ki!
Yorum
-
-
bizim renklere en uygun model. cubukluyu artik birakalim.. west ham yeni sezon formasi
Yorum
-
İlk olarak kadeng tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim renklere en uygun model. cubukluyu artik birakalim.. west ham yeni sezon formasi
Yorum
-
-
-
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum