Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avrupa maçlarında neden Arial font kullanıyoruz anlayabilmiş değilim.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avrupa maçlarında neden Arial font kullanıyoruz anlayabilmiş değilim.
      Vizyondan yoksun sorumlu yöneticilerin kolayina geldigin icin
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• Trabzon belediyesi suya %10 zam yapsa ve geliri Trabzonspora bıraksa mükemmel olmaz mı Ankara büyükşehir belediyesi Ankaragücüne sponsor oldu
        Ekli dosyalar
        @ okşoholu

Yorum

• 6 harfli sponsor ismi parçalı formada yine iki eşit şekilde değil

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Şu Vestel’in rengi gerçekten beyaz mı kalacak ? Bunu kim belirliyor ?
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu Vestel’in rengi gerçekten beyaz mı kalacak ? Bunu kim belirliyor ?
              Tabi ki firma.. Nasıl Intercity kurumsal rengini kullanıyorsak Vestel'in de kırmızı-beyaz kurumsal rengini kullanıyoruz kendileri izin vermemiştir mavi yazılmasına muhtemelen..

Beyaz formamız olduğunda da kırmızı Vestel yazacak muhtemelen.. Bordo detaylı bir beyaz formada kötü gözükecektir umarım bunlar düşünülür..

Yorum

• Vestel olsam bende adımı beyaz yazdirirdim.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  6 harfli sponsor ismi parçalı formada yine iki eşit şekilde değil

Vestel'in web sitesindeki logonun orta noktasını görsel üzerinde gösterdim. Forma üzerindeki logonun biraz sola çekilmesi gerekiyordu.
                  Screen Shot 2019-08-20 at 12.47.05.jpg

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vestel'in web sitesindeki logonun orta noktasını görsel üzerinde gösterdim. Forma üzerindeki logonun biraz sola çekilmesi gerekiyordu.
                      [ATTACH]17858[/ATTACH]
                      Macron logosunun başladığı yerden kulüp armamızın bittiği yere göre hizalama yapmışlar sanırım.
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sturridge açıklansın en yakın tscluba gidip Onazi formamı değiştireceğim Umarım zarar görmeden çıkar yapışkanlar
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak 14TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Merhaba beden değişimi yapiyormusunuz. Hediye forma geldi Keşanlı ama beden büyük hiç giymedim etiketi duruyor.. Lütfen yardımcı olun formayı terziye verip mahvetmek istemiyorum.Burdan M alıp dar olanlarla da değişebilirim. Veya L almayı düşünen varsa M alsın bana yollasin L yi yollayım😀
                            her hangi bir tsclup tan formanı değiştirebilirsin kardeşim forma alacak birine ulaşmana gerek yok
                            TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              her hangi bir tsclup tan formanı değiştirebilirsin kardeşim forma alacak birine ulaşmana gerek yok
                              Bana hediye geldi Eski yöneticilerden gelen. Faturasız yanı. Değişim etmiyorlar. Sanki başka takım forması

Yorum

• Kaç aydın sponsoru bekliyorum forma almak için sonunda Vestel açıklandı sipariş verdim yine sponsor yapıştırılmadan yollanmış.

Bizim kulüp adam olmaz
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X