Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkesin zevki farklı...

Kimisi koyuya takılır, kimisi açığa, kimisi de Nike olsun çarşaf olsun "tasarım baba" der ağzının suları akar...

Ben formayı sevdim.

Şeklen de sevdim, rengini de sevdim...

Ama en çok neyi sevdim biliyor musunuz?

İyi de olsa kötü de olsa, bir marka geldi bizim için, BİZE ÖZEL bir uğraş ile bir şeyler üretmeye çalıştı...

Hala daha Almanya 4. ligine layık görünen eski sponsorun formalarının aşkıyla kavrulanlar var ya, söyleyecek sözüm yok.
    Nokta.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• yemin ederim ağlayasım geldi, tanıtım harikaydı
      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Koldaki intercity bir tek benim mi gözümü tirmalıyor.

Özellikle parcalı formayı aşırı bozuyor.O nasıl bir zemin
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Isiklandirma biraz kötü olmus, formanin gercek görüntüsü Abdülkadir'in üstünde belli olmuyor gölgelerin yüzünden.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• formada tanıtımda cok güzel sosyal medya ekibi çok güzel işler yapıyor

umarım satışlara da yansır

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Keşan deseni kesinlikle en azından göğüsü kapatacak şekilde uzatılmalıydı
              Logonun görünürlüğün de sıkıntı olabilirdi.
              Abartıya kaçmadan, sade bir dokunuşla daha şık durdu, tabi zevk meselesi.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                gerçekten uzun uzun düşündüm bunların dışında başka ne olmalı diye.
                Biraz detaylandırabilirsen çok sevinirim. Ciddi soruyorum bunu.
                Formayı net göremediğimiz için net konuşamayacağım ama...

• Desenlerin daha ön plana çıkması adına formanın rengi beyaza yakın olabilirdi.

• Peşin yargılama olmasın ama tanıtımdan anladığım kadarıyla formanın kesimi de düz bir tişört gibi olmuş sanırım, Abdülkadir'in üzerinde faraş gibi duruyor.

• Monokrom amblem düşüncesi güzel, geç bile kalındı ama yaka ve kollardaki detay noksanlığı amblemin özelliğini de geriye düşürmüş biraz.

Ezcümle, bu West Ham'ın beyaz forması gibi bir forma yapmak hiç zor değil. Keşan desenlerini bu formanın üzerine düşünün...

Yorum

• Sonuç: En Çok Hangi Formayı Beğendiniz ?

Katılımcı sayısı 4. Siz bu Ankette oyunuzu kullanmışsınız
                  ankete bir el atın oy kullanmadığım halde oy kullanmışsınız yazıyor ne hikmetse?
                  TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Küçükken, tvde sokakta falan Trabzonspor'un resmi ürünleri görürdüm çok isterdim ama alamazdik maddi imkanlardan dolayı. Sonra birgün annem bordo mavi yün alıp bana bir süveter dikmişti.
                      O yuzden bu video benim için çok sey ifade etti yani.
                      Ilk fotoğraflar düştüğünde formayı beğenmemiştim ama videodan sonra cok farkli bir yere koyuyorum bu formayi

Yorum

• Formalarimiz cok güzel olmus ben cok begendim
                        gri forma resimlerden kaynaklaniyor galiba gri rengi degil gibi mor gibi görünüyor
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Yorum

• Sosa formayı başka boyuta taşıdı.

Yorum

• Konç siyah. Bu güzel seçimi kazara mı yaptılar acaba?

Yorum

• Forma güzel beğendim,profesyonel çekimle kendini belli ediyor
                                TRABZONSPOR
                                iyi ki varsın Eren Bülbül...
                                İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X