İlk olarak ucurum tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Koldaki intercity bir tek benim mi gözümü tirmalıyor.
Özellikle parcalı formayı aşırı bozuyor.O nasıl bir zeminİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Isiklandirma biraz kötü olmus, formanin gercek görüntüsü Abdülkadir'in üstünde belli olmuyor gölgelerin yüzünden.
Yorum
-
İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşan deseni kesinlikle en azından göğüsü kapatacak şekilde uzatılmalıydı
Abartıya kaçmadan, sade bir dokunuşla daha şık durdu, tabi zevk meselesi.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerçekten uzun uzun düşündüm bunların dışında başka ne olmalı diye.
Biraz detaylandırabilirsen çok sevinirim. Ciddi soruyorum bunu.
• Desenlerin daha ön plana çıkması adına formanın rengi beyaza yakın olabilirdi.
• Peşin yargılama olmasın ama tanıtımdan anladığım kadarıyla formanın kesimi de düz bir tişört gibi olmuş sanırım, Abdülkadir'in üzerinde faraş gibi duruyor.
• Monokrom amblem düşüncesi güzel, geç bile kalındı ama yaka ve kollardaki detay noksanlığı amblemin özelliğini de geriye düşürmüş biraz.
Ezcümle, bu West Ham'ın beyaz forması gibi bir forma yapmak hiç zor değil. Keşan desenlerini bu formanın üzerine düşünün...
Yorum
-
Sonuç: En Çok Hangi Formayı Beğendiniz ?
Katılımcı sayısı 4. Siz bu Ankette oyunuzu kullanmışsınız
ankete bir el atın oy kullanmadığım halde oy kullanmışsınız yazıyor ne hikmetse?TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34
Yorum
-
Küçükken, tvde sokakta falan Trabzonspor'un resmi ürünleri görürdüm çok isterdim ama alamazdik maddi imkanlardan dolayı. Sonra birgün annem bordo mavi yün alıp bana bir süveter dikmişti.
O yuzden bu video benim için çok sey ifade etti yani.
Ilk fotoğraflar düştüğünde formayı beğenmemiştim ama videodan sonra cok farkli bir yere koyuyorum bu formayi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum