Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok yaşa Macron çok yaşa

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Magnifique.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Soldaki geçen senenin katalog forması
        20190625_223940.jpg

Yorum

• Geçen gün Trabzonspor dergisi için aradılar yine 5 dergi köy okulları için 1 dergi de kendim için olmak üzere 6 dergi sattılar.

Ancak hoş hediyeleri var. Sosa-Yazıcı-Abdülkadir imzalı bir forma, Kapağında kendi fotoğrafım olan bir TS dergisi(bunu normal sayının kapağını kişiye özel basıp yolluyorlar), bir de yine kişiye özel plaket yolluyorlar. Hoşuma gitti valla. Ben de dergiye gönderdiğim yeni sezon formamla fotoğrafımı buraya koymak istedim.

Bordo formayı çok beğeniyorum. Kumaşı ve yaka detayı çok hoş. Sade ve nostaljik.

42A9749A-5B7D-43D4-980C-0AC4FD787C4D.jpg
          Ekli dosyalar
          En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 25.06.2019, 23:10.
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçen gün Trabzonspor dergisi için aradılar yine 5 dergi köy okulları için 1 dergi de kendim için olmak üzere 6 dergi sattılar.

Ancak hoş hediyeleri var. Sosa-Yazıcı-Abdülkadir imzalı bir forma, Kapağında kendi fotoğrafım olan bir TS dergisi(bunu normal sayının kapağını kişiye özel basıp yolluyorlar), bir de yine kişiye özel plaket yolluyorlar. Hoşuma gitti valla. Ben de dergiye gönderdiğim yeni sezon formamla fotoğrafımı buraya koymak istedim.

Bordo formayı çok beğeniyorum. Kumaşı ve yaka detayı çok hoş. Sade ve nostaljik.

[ATTACH]17305[/ATTACH]
            Çok yakışmış güle güle giyin

Bu arada sponsorumuzun başlığında başka marka konuşmak olmaz ama pumalar yırtılmaya devam ediyor. İsviçre milli takım formaları ile başlamıştı sanırım. Ganalı topçunun forma koltuk altından komple yırtıldı.
            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu arada sponsorumuzun başlığında başka marka konuşmak olmaz ama pumalar yırtılmaya devam ediyor. İsviçre milli takım formaları ile başlamıştı sanırım. Ganalı topçunun forma koltuk altından komple yırtıldı.
              Çok teşekkür ederim. Artık gri formayı bekliyorum, onun da çok güzel olacağını düşünüyorum. Parçalı almayacağım.

Afrikalı ve puma denince aklıma bu forma geliyor. Çok kötüydü bence.

Bizim de pumayla karanlık bi dönemimiz olmuştu.

522B16B2-5037-41A0-B839-5A4513EC8B53.jpeg
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

isviçreli futbolcu shakiri maçı şimdi hatırlamıyorum o maçta 2 defa puma olan isviçre milli takım forması yırtılmıştı maçtan sonra shakiri umarım puma kondom üretmez demişti çok gülmüştüm.

Yorum

• Real güzel bir klip yapmış. Gri forma için bizde şöyle güzel bir tanıtım yapsak fena olmaz

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• fazla gönderim.
                    En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 28.06.2019, 01:36. Sebep: Fazla gönderim.

Yorum

• Yorum

• eline sağlık renktaş.. mavi, beyaz ve turuncu ateş ediyor ateş bir ricam var maviye değişik bir yaka ( ne bileyim V yaka mesela ) deneyebilirmisin.?

Yorum

• Bedavaya Vakıfbank reklamı oldu
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bedavaya Vakıfbank reklamı oldu
                            Genel müdürü eski yöneticimiz diye bi yerel gazeteci! varsayım yapmıştır..

Yorum

• Beyaz formamız içinde dozajında bordo mavi renkleri barındıktan sonra forma setini tamamlayıcı olur kanaatindeyim. Umbro'nun bu forması bu anlamda başarılı

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X