İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bu resim her seyi anlatiyor
yüzden fazla formam var, ondan fazla kulüpten, bu rezil görünüsde bisey daha görmedim
nike´in beyaz formasini elestirenler bu rezilligi görmeyiside manidar
Şundan yazıyorum belki iyi bir şey de çıkabilirdi.
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo formalar demek bayern münih düzeyinde
paylasdiginiz formalar sivas formalariydi, özellikle siyah rezil oglu rezil
sifir formanin renki 10 yillik soluk siyah, aranti süperdi
nike bu duruma getiren iho, bunu herkes biliyor
O formaların kollarına,yakasına ve yaka arkasındaki detaylara dikkat edersen tabi bu konularda bilgin var mı bilmiyorum,kalıp Adidas’ın o dönemki Elite kalıbı.
Bak bu da Efsane Çubuklu sayfası ile konuşmam.Bu adam senden de bende de daha fazla hakim dünyadaki forma piyasasına.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 01.02.2018, 15:30.KUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
Bayern Münih 2016-17 deplasman forması.
Adidas’ın bize hazırladığı prototip 2016-17 deplasman forması.
Detaylar aynı,özen gösterme aynı.Bizim yakamızda da Trabzonspor yazacaktı.
Onlarla tek farkımız Authenic üst seviye kumaş forma giymememiz olacaktı.Zaten Bjk ve Fb de Authenic giymiyor bize hazırlanan gibi Climacool giyiyorlar.
Ayrıca ben bu formaları bulacak kadar olanağa sahibim ve bu formaların A seviye olduğunu ispat ettim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdidas’ın bize hazırladığı prototip 2016-17 deplasman forması.
Detaylar aynı,özen gösterme aynı.Bizim yakamızda da Trabzonspor yazacaktı.
Onlarla tek farkımız Authenic üst seviye kumaş forma giymememiz olacaktı.Zaten Bjk ve Fb de Authenic giymiyor bize hazırlanan gibi Climacool giyiyorlar.
Ayrıca ben bu formaları bulacak kadar olanağa sahibim ve bu formaların A seviye olduğunu ispat ettim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forma sponsoru işi kesinleşsin artık gerçekten.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Nike'ın formaları da Adidas'ın prototip formaları da gayet kötü.
İnşallah bu Macron olayı resmiyet kazanır da bu tartışmalar biter.
Ama bu formalara Sivas düzeyi falan derse biri orada cevabımı esirgemem.
Macron bize Adidas’dan daha iyi Nike’dan ise çok çok daha iyi tasarımlar,koleksiyonlar yapacaktır.Ama şu var ki Macron’un kumaş kalitesi iyi değil.
Yorum
-
İlk olarak SNOVA29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]15162[/ATTACH]En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 01.02.2018, 16:02.
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu seneki parçalı formamız ve aynısını giyen 3.lig(spor toto 2.lig) takımı amedspor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ara efsane formalari macron ürettigide yalanlandi
formalari ts clup üretiyor
yalan veya aldatici yazanlar devam ediyor
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu ara efsane formalari macron ürettigide yalanlandi
formalari ts clup üretiyor
yalan veya aldatici yazanlar devam ediyor
Bak bakalım ne yazdım burada.Ben olmasam hiçbir şeyden haberin olamazdı.Efsane formayı Macron’un Türkiye haklarının sahipleri üretiyor.Efsane formanın üretildiğini de biz duyurduk,fotoları biz çıkarttık,Macron Türkiye sahiplerinin ürettiğini de.Kimse sana destek çıkmıyor nerede hani yüz kişi?
5 Şubatta satışa çıkacak efsane formalar.
Yorum
-
macron üretiyor diyorsun
gercek olan ts clup üretiyor, macronunda üretildigi bir fabrikada
efsane formalarin macronla bir alakasi yok, üzerlerinde bir markada olmayacak"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bilce Tekstil Macron’un Türkiye Distribütörü.Sahibi Hacı Bilce.
Efsane formaları sızdıran çalışanları da işten atıldı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum