Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu resim her seyi anlatiyor

yüzden fazla formam var, ondan fazla kulüpten, bu rezil görünüsde bisey daha görmedim

nike´in beyaz formasini elestirenler bu rezilligi görmeyiside manidar
    Bu resimde eksik olan çok şey var. Bu resim elbet ilk bakışta kötü görünebilir herkese karşı ama forma daha tam bitmemiş doğal olarak böyle görünecek ve foto çekimide düzgün yapılsaydı daha güzel görünebilirdi.

Yorum

bu resim her seyi anlatiyor

yüzden fazla formam var, ondan fazla kulüpten, bu rezil görünüsde bisey daha görmedim

nike´in beyaz formasini elestirenler bu rezilligi görmeyiside manidar
      Çok ham duruyor. Kol ve yan detayları, şort, arkası, hiç bi şeyi belli değil. Arma ise iyi duruyor.

Şundan yazıyorum belki iyi bir şey de çıkabilirdi.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o formalar demek bayern münih düzeyinde

paylasdiginiz formalar sivas formalariydi, özellikle siyah rezil oglu rezil

sifir formanin renki 10 yillik soluk siyah, aranti süperdi

nike bu duruma getiren iho, bunu herkes biliyor
        Sivas formaları mı?At bakayım buraya 2016-17 sivas formalarını.O siyah formayı da çoğu kişi beğendi.İngilizlerden bile hayran kalanlar var.Ulan Nike ile Amedspor’la aynı kalıpları giyiyoruz buna laf etmiyorsunuz ama kafadan sallayarak bunlar Sivas forması diyorsun.
        O formaların kollarına,yakasına ve yaka arkasındaki detaylara dikkat edersen tabi bu konularda bilgin var mı bilmiyorum,kalıp Adidas’ın o dönemki Elite kalıbı.
        Bak bu da Efsane Çubuklu sayfası ile konuşmam.Bu adam senden de bende de daha fazla hakim dünyadaki forma piyasasına.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 01.02.2018, 15:30.
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bayern Münih 2016-17 deplasman forması.
          Adidas’ın bize hazırladığı prototip 2016-17 deplasman forması.
          Detaylar aynı,özen gösterme aynı.Bizim yakamızda da Trabzonspor yazacaktı.
          Onlarla tek farkımız Authenic üst seviye kumaş forma giymememiz olacaktı.Zaten Bjk ve Fb de Authenic giymiyor bize hazırlanan gibi Climacool giyiyorlar.
          Ayrıca ben bu formaları bulacak kadar olanağa sahibim ve bu formaların A seviye olduğunu ispat ettim.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bence Nike'ın formaları da Adidas'ın prototip formaları da gayet kötü.

İnşallah bu Macron olayı resmiyet kazanır da bu tartışmalar biter.

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adidas’ın bize hazırladığı prototip 2016-17 deplasman forması.
              Detaylar aynı,özen gösterme aynı.Bizim yakamızda da Trabzonspor yazacaktı.
              Onlarla tek farkımız Authenic üst seviye kumaş forma giymememiz olacaktı.Zaten Bjk ve Fb de Authenic giymiyor bize hazırlanan gibi Climacool giyiyorlar.
              Ayrıca ben bu formaları bulacak kadar olanağa sahibim ve bu formaların A seviye olduğunu ispat ettim.

Bu detayları bilmiyordum şaşırdım. Reklam sponsoru + düzgün bir çekimle fena durmayabilirdi belki forma. Yine de çok başarılı değiller benim içim Adidas'ın basit çizgilerini çok beğenen birisi değilim.

Forma sponsoru işi kesinleşsin artık gerçekten.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence Nike'ın formaları da Adidas'ın prototip formaları da gayet kötü.

İnşallah bu Macron olayı resmiyet kazanır da bu tartışmalar biter.
                Beğeni görecelidir.Ben Adidas’ın beyaz formasını çok beğendim.Üzerime giydiğim için de rahatlıkla söyleyebilirim ki kalitesi bizim Nike formalarımızdan çok daha iyi.
                Ama bu formalara Sivas düzeyi falan derse biri orada cevabımı esirgemem.
                Macron bize Adidas’dan daha iyi Nike’dan ise çok çok daha iyi tasarımlar,koleksiyonlar yapacaktır.Ama şu var ki Macron’un kumaş kalitesi iyi değil.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bu seneki parçalı formamız ve aynısını giyen 3.lig(spor toto 2.lig) takımı amedspor

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak SNOVA29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [ATTACH]15162[/ATTACH]
                    Bu sizin calismaniz mi diger arkadaslar gibi?
                    En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 01.02.2018, 16:02.
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu seneki parçalı formamız ve aynısını giyen 3.lig(spor toto 2.lig) takımı amedspor

Bizimkilerin anlayışı sadece şu; Renkler bordo maviyse o forma bize özeldir. Herhangi başka bir detaya ne gerek var canım dimi ama. İsterse amatör ligdeki takımda giysin aynı kalıptan hatta aynı renkten.

Yorum

• bu ara efsane formalari macron ürettigide yalanlandi

formalari ts clup üretiyor

yalan veya aldatici yazanlar devam ediyor
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

bu ara efsane formalari macron ürettigide yalanlandi

Yorum

bu ara efsane formalari macron ürettigide yalanlandi

Bak bakalım ne yazdım burada.Ben olmasam hiçbir şeyden haberin olamazdı.Efsane formayı Macron’un Türkiye haklarının sahipleri üretiyor.Efsane formanın üretildiğini de biz duyurduk,fotoları biz çıkarttık,Macron Türkiye sahiplerinin ürettiğini de.Kimse sana destek çıkmıyor nerede hani yüz kişi?
                            5 Şubatta satışa çıkacak efsane formalar.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• macron üretiyor diyorsun

gercek olan ts clup üretiyor, macronunda üretildigi bir fabrikada

efsane formalarin macronla bir alakasi yok, üzerlerinde bir markada olmayacak
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Konuştuk onlarla.Foto sızdırdıkları için kulüp azar çekmiş ve sorulara cevap vermiyorlar.
                                Bilce Tekstil Macron’un Türkiye Distribütörü.Sahibi Hacı Bilce.
                                Efsane formaları sızdıran çalışanları da işten atıldı.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X