Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abi 2-3 deli yüzünden senin paylasimlarini bekleyen yüzlerce üyeyi cezalandirmamalisin

senol hoca dedigi gibi kücük insanlarlan ugrasirsan büyüyemezsin

sunlari görmezden gel
    Yan çarı da geldi.Senelerdir on lafından biri şüpheli dokuzu yalan olan birini yüzlerce kişinin takip edeceğini zannetmiyorum.Yöneticilere eleştiri yapıyor ama kendi yaptığı tasarımlarda koyu mavi tonunu kullanıyor.Eciş bücüş adeta paintten çizilmiş Adidas formalarını bize hazırladıkları forma olarak söyleyip burada atıp tutuyordunuz.
    Geçen yıl bu sezon formalarımız için 50.yıl ayrıntıları olacak,bütün set bize özel olacak diye konuşan da kendisiydi.
    2-3 deli dediğin adamlar sosyal medya da bu konularda Trabzonspor taraftarını bilgilendiriyor ve tasarımlar sunuyor.Kendisine tasarımcı diyen adam ise aşırı Fotoşop hataları olan tasarımlar koyuyor buraya o da iki senede bir.
    Ayrıca ‘daha burada yazı mazı yok’ falan gibi cümleler ne demek oluyor?Biz burada Trabzonspor formalarını nasıl ileri taşırız,ürünlerimizi nasıl geliştirebiliriz diye tartışıyoruz ve yönetime seçenekler sunuyoruz.Kimse de burada Patron falan da değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 01.02.2018, 13:49.
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Dört aydır 100 den fazla tasarım paylaştığım ‘Trabzonspor Formaları’ hesabıma herkesi beklerim.
      Twitter:@TShirts61
      En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 01.02.2018, 13:52.
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Yıllardır şu forumda hep aynı tavırlar filan. Hep aynı palavralar ortaya birşey atarlar şöyle olacak böyle olacak derler ama olmayınca da yönetim yapmadı ben nabayım. Nolur yalvarırız gitmeyin beyfendi siz olmadan biz kimden yalan yanlış duyumlar alacağız. Biz her zaman olduğu gibi burada kalmaya ve insanlara doğru olanı sunmaya devam edeceğiz. Şimdi korumaları filan da gelir numara filan isterler. Zamanında numaramıda açık açık yazdım yine yazarım sıkıntı yok. Yanlışa yanlış, doğruya doğru demesini bilin yeterlidir.

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yan çarı da geldi.Senelerdir on lafından biri şüpheli dokuzu yalan olan birini yüzlerce kişinin takip edeceğini zannetmiyorum.Yöneticilere eleştiri yapıyor ama kendi yaptığı tasarımlarda koyu mavi tonunu kullanıyor.Eciş bücüş adeta paintten çizilmiş Adidas formalarını bize hazırladıkları forma olarak söyleyip burada atıp tutuyordunuz.
          Geçen sezon formalarımızda 50.yıl ayrıntıları olacak,bütün set bize özel olacak diye konuşan da kendisiydi.
          2-3 deli dediğin adamlar sosyal medya da bu konularda Trabzonspor taraftarını bilgilendiriyor ve tasarımlar sunuyor.Kendisine tasarımcı diyen adam ise aşırı Fotoşop hataları olan tasarımlar koyuyor buraya o da iki senede bir.
          Ayrıca ‘daha burada yazı mazı yok’ falan gibi cümleler ne demek oluyor?Biz burada Trabzonspor formalarını nasıl ileri taşırız,ürünlerimizi nasıl geliştirebiliriz diye tartışıyoruz ve yönetime seçenekler sunuyoruz.Kimse de burada Patron falan da değil.

evet nasil bilgilendirdiginizi görüyoruz

daha gecen sen degilmiydin nike formalari tasarimini kuvvetle muhtemel paylasan

sonra biz%0 yazinza burada atarlanan

bir digerinizde footy sayfasina 2 sene önce rezil resimleri gönderip kulübümüzü uluslararasi rezil eden

daha 1 hafta önce macron formasi üretildigi yalanini paylasan yalancilar kimlerdi

susuyoruz ama görüyoruz neler oldugunu

daha macron lan anlasma yapilmadan üretime gecen yalancilarina ali fuat abiyi yedirmeyiz

bir yalanim varsa cikartip buraya belgelersin
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            evet nasil bilgilendirdiginizi görüyoruz

daha gecen sen degilmiydin nike formalari tasarimini kuvvetle muhtemel paylasan

sonra biz%0 yazinza burada atarlanan

bir digerinizde footy sayfasina 2 sene önce rezil resimleri gönderip kulübümüzü uluslararasi rezil eden

daha 1 hafta önce macron formasi üretildigi yalanini paylasan yalancilar kimlerdi

susuyoruz ama görüyoruz neler oldugunu

daha macron lan anlasma yapilmadan üretime gecen yalancilarina ali fuat abiyi yedirmeyiz

bir yalanim varsa cikartip buraya belgelersin
            Footy ne alaka ben ne alaka?Orada ne dediğini bile anlamadım.
            Paylaştığım süreçte Macron anlaşması daha yapılmamıştı ve geçen hafta Afs abinde benim 4 ay önce paylaştığım formaları buraya koydu.
            Emin olsam %100 derdim o formalara.
            Macron formaları üretildi ve hazır.Tam bilgi almadığımız için yazmıyoruz.Bizde duyum yok sizler gibi.Bizde teyit ettirilmiş bilgiler var.
            Sen ve abin + iki üç kişi kendinizce eğlenmeye devam edin.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Efsane 1976-77 çubuklusu önümüzdeki hafta satışta.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Kulüp şuan kendisini rezil ediyor zaten bizim birşey yapmamıza gerek yok. Koskoca başkan yalan üstüne yalan atıyor millete hayal satıyor biz doğru olan bi fotoğrafı paylaştık diye kulübü rezil ediyormuşuz. Hadi ordan.

Yorum

Footy ne alaka ben ne alaka?Orada ne dediğini bile anlamadım.
                  Paylaştığım süreçte Macron anlaşması daha yapılmamıştı ve geçen hafta Afs abinde benim 4 ay önce paylaştığım formaları buraya koydu.
                  Emin olsam %100 derdim o formalara.
                  Macron formaları üretildi ve hazır.Tam bilgi almadığımız için yazmıyoruz.Bizde duyum yok sizler gibi.Bizde teyit ettirilmiş bilgiler var.
                  Sen ve abin + iki üç kişi kendinizce eğlenmeye devam edin.

görüyoruz bilgilerinizi, birde formalar üretildi yalanina devam ediyorsunuz

yarin öbür günde buraya gelip biz sadece örnekler üretildi demek istedik dersiniz

tekrarliyorum: bir yalanim olduysa yazin buraya, yazdigim 1 bilgi yanlis ciktiysa paylasin

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kulüp şuan kendisini rezil ediyor zaten bizim birşey yapmamıza gerek yok. Koskoca başkan yalan üstüne yalan atıyor millete hayal satıyor biz doğru olan bi fotoğrafı paylaştık diye kulübü rezil ediyormuşuz. Hadi ordan.
                    tabi ettiniz

baskan yanlis yapmasi sizin yaptiginizi düzeltmez

birde bilerek , görerek o rezil resimleri mail cektiniz

sonrada biz taraftariz, sadece kulübümüzün hayrini düsünüyoruz

taraftar dedigin kulübün acigini kapatir, bütün dünyaya servis etmez

sizin tek hedefiniz sahsi reklaminiz

Ünal Karaman

Yorum

tabi ettiniz

baskan yanlis yapmasi sizin yaptiginizi düzeltmez

birde bilerek , görerek o rezil resimleri mail cektiniz

sonrada biz taraftariz, sadece kulübümüzün hayrini düsünüyoruz

taraftar dedigin kulübün acigini kapatir, bütün dünyaya servis etmez

sizin tek hedefiniz sahsi reklaminiz
                      Kendi reklamımı yapsaydım sayfa beğenilerim binleri aşardı Boş laf yapmaya bayılıyorsunuz.

Yorum

görüyoruz bilgilerinizi, birde formalar üretildi yalanina devam ediyorsunuz

yarin öbür günde buraya gelip biz sadece örnekler üretildi demek istedik dersiniz

tekrarliyorum: bir yalanim olduysa yazin buraya, yazdigim 1 bilgi yanlis ciktiysa paylasin
                        Ben yalan söylüyor diye sana atıfta bulunmadım.Yazımda belli kime yazdığım.
                        ‘Macron formalar üretildi’ dedim.Yeni sezon formalarımız kesinlikle üretilen formalar olacak demedim.Sözleşme imzalanmadığı sürece zaten örnek olarak kalırlar.Yarın bir olay olur anlaşma iptal edilir bunlar olasıdır.
                        Adidas’a tabiri caizse burada bok attınız,Sivasspor gibi forma yaptılar dediniz.Sonuç?Adamlar bize Bayern Münih ayarında forma yaptığını ispatladım.Bu sene Adidas ile çalışsaydık formalarımızda kesinlikle 50.yıl detayları olurdu.
                        Bir Nike’ın 2008-09 sezonunda bize yaptığı ilk beyaz formaya bak bir de Adidas’ın yaptığına.Nike’ın forması lacivert-beyaz,Adidas’ın hazırladığı prototip ise hem kolda hem yakada bordo-mavi kendi kurumsal renklerimiz detaylı.
                        Nike’ı övüp durdunuz ama kulübümüze özen göstermedikleri ortada.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Ben yalan söylüyor diye sana atıfta bulunmadım.Yazımda belli kime yazdığım.
                          ‘Macron formalar üretildi’ dedim.Yeni sezon formalarımız kesinlikle üretilen formalar olacak demedim.Sözleşme imzalanmadığı sürece zaten örnek olarak kalırlar.Yarın bir olay olur anlaşma iptal edilir bunlar olasıdır.
                          Adidas’a tabiri caizse burada bok attınız,Sivasspor gibi forma yaptılar dediniz.Sonuç?Adamlar bize Bayern Münih ayarında forma yaptığını ispatladım.Bu sene Adidas ile çalışsaydık formalarımızda kesinlikle 50.yıl detayları olurdu.
                          Bir Nike’ın 2008-09 sezonunda bize yaptığı ilk beyaz formaya bak bir de Adidas’ın yaptığına.Nike’ın forması lacivert-beyaz,Adidas’ın hazırladığı prototip ise hem kolda hem yakada bordo-mavi kendi kurumsal renklerimiz detaylı.
                          Nike’ı övüp durdunuz ama kulübümüze özen göstermedikleri ortada.

o formalar demek bayern münih düzeyinde

paylasdiginiz formalar sivas formalariydi, özellikle siyah rezil oglu rezil

sifir formanin renki 10 yillik soluk siyah, aranti süperdi

nike bu duruma getiren iho, bunu herkes biliyor

Ünal Karaman

Yorum

o formalar demek bayern münih düzeyinde

paylasdiginiz formalar sivas formalariydi, özellikle siyah rezil oglu rezil

sifir formanin renki 10 yillik soluk siyah, aranti süperdi

nike bu duruma getiren iho, bunu herkes biliyor
                            Formaları yakından görmeden, futbolcuların yada herhangi bir insanın üzerinde görmeden bu şekilde yorum yapmanız yanlış. Üstelikte tamamlanmayan prototip bir forma yani.
                            En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 01.02.2018, 14:35.

Yorum

• Ne zaman belli olacak bu sponsor muhabbeti? Her işimiz uyuşuk bi önümüze bakmamız gereken vakitte bakamıyoruz.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formaları yakından görmeden, futbolcuların yada herhangi bir insanın üzerinde görmeden bu şekilde yorum yapmanız yanlış.

bu resim her seyi anlatiyor

yüzden fazla formam var, ondan fazla kulüpten, bu rezil görünüsde bisey daha görmedim

nike´in beyaz formasini elestirenler bu rezilligi görmeyiside manidar

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X