Hummel yaramaz bence tasarımları logosu falan hiç karizmatik değil. Daha ülkemizde az olan nb, under armour falan girişebilsek keşke çünkü yeni pazar iyi bir reklam olacaktır onlar içinde. Tasarımları da hoş.
Formalarımıza gelince, bu kadar şöyle 50. yıl böyle 50. yıl üzerinde duruldu da ne çıkacak ortaya? Bence hiç bir şey. Konsepti olmasına sevindiğim ama 50. yılı yansıtmayan uydurma bir konseptli fena olmayan ama eksikleri olan 1 beyaz forma... Erken çıkardın bari bi geri dönüşlerine bakıver..
1 yıldır süregelen süreçte kim çalıştı bunları acaba? Formalar boş tsclub boş ama çene baya fazla bu konuda. Gerçekten hedefler doğrultusunda şampiyon olacağız söylemleri de inanılmaz boş geliyor bunları görünce. Peynir gemisi...
Aslina bakarsan taraftar tepkileri bir konuda dogru, senelerdir anlata anlata agizlarimizda tüg bitti.
Kim geldiyse ha bugün ha yarin seneler gecti aradan. Ben 6 Yildir takip ediyorum, 6 senede insanlar
atom carptiracak seviyeye geliyor bizde tasarimi birak bir nike bayan formasi, yada nike kücük cocuk
formasi bile cikartamadilar. TS Club ürünlerine hic girmeyeleim, millet Basket takiinin Hummel esyalarina
bayildi, onlardan aliyor adam gibi taraftar ürünü yok diye. Artik ne diyelim, bunun vizyonlan alakasi yok.
Nike'ın Elit Kategorisi olmayan Young Boys takımına da yaptığı güzel bir forma seti.Yola elit diye çıkıp sonradan katalog olacak açıklaması yapan yönetimimizin en azından böyle güzel formalar yaptırmasını umud ediyorum.Içimde bir nebze de olsa istek ve heves kaldı.İnşallah onuda yok etmezler
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Senelerdir bize bir defa bile kabartmalı forma yapılmadı.Madem beyaz formayı kendin yapıyorsun şöyle bir kabartmada yapabilirsin.Dalga motifi olur,fırtına olur,horon olur kemençe olur.Maalesef her yönüyle iyi bir yönetimimiz hiçbir zaman olmadı.Buna en çok Sadri Şener yaklaştı ama değeri bilinmedi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Young boysun siyah agrlikli sari siyah formasi nami diger bizim aston villa cok hos olmus gercekten boyle bir forma secilmemisse bu sene seneyede forma konusunda bu kluptende yoneticilerden de bir beklentim olmayacak adamlar bu modelin sari siyahini yaptrabiliosa sende bordo mavisini yaptracaksin aek yb bizden asagi takimlar her kulvarda
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adana Demirspor beyaz formayı kendi baskılamış girin bakın bu yönetim forma konusunda sçtı biraz bu ne abicim 2.lig takımlarının formaları geliyor bize elit falan olmasın ama e biraz farkı olsun sonuçta köklü bir dev kulüp da
- Alo abicim bu sefer vallaha olmaz bize özel forma yapacaksınız
- No no no no siz yine geç kaldiniz.
- Yahu geçen sene de öyle dediniz. Bak imkanı yok. Ant verdim
- No no no no kataloge importante Trabzonsipor si?
- Ya tamam tamam bari logonuzu işleyin de beyaz tişört yollayın ordan, biz üçgen müçgen çatı ters mers birşeyler basarız idare ederiz, nasıl olsa adımız idareci
- Okey ama bizim logo çok para...
- Okey okey!! Hey Allam ya kimlerle uğraşıyoruz!!
- Ehm. Yeni sezonda taraftarlarımıza özel forma yaptırıyoruz, hani sucuklu pastırmalı, bol tereyağlı, ya pardon acıkmışım, hıı bu arada gelecek sezona tüm formalarımız bize özel tasarım olacak...
- :O
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Ben beyaz formayı beğendim, ancak bize yapılan bu muamele gerçekten de hiç hoş değil. Yahu Adana Demispor ile aynı muameleyi görüyoruz. Her sene gelecek sene bize özel forma deniyor sonuç yine aynı.
Ben beyaz formayı beğendim, ancak bize yapılan bu muamele gerçekten de hiç hoş değil. Yahu Adana Demispor ile aynı muameleyi görüyoruz. Her sene gelecek sene bize özel forma deniyor sonuç yine aynı.
Bu sezon nike elit kategoru disindaki takimlara gayet comert davranmis bence ilk 2 formalarina bizim yoneticiler sacmalamamissa bence tarihin en cok satacak formalari cikacak
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum