Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben de işin taraftar kısmındayım, bilmiyorum. TS Club satışlarının zirve olduğu dönemi biliyorlar, açıklamalarını takip etmeyi bıraktım ben.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu tanıtım görseli neden bilgisayar ortamında hazırlanıyor.Formanın sağ kol altına dikkat edin lazer delikleri var.Seneler önce internette forma tasarımcılarının paylaştığı basit bir kalıp.Önceki seneler gibi bir formayı alıp fotoğraf çekmek çok mu zor.
      En son Cryptex tarafından düzenlendi; 24.06.2017, 18:40.

Yorum

• Arma büyümüş

Fotoğraftaki ben değilim bu arada
        En son a f s tarafından düzenlendi; 24.06.2017, 19:19.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Arma büyümüş de sanki biraz fazla yukarda olmuş.

Yorum

• İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arma büyümüş de sanki biraz fazla yukarda olmuş.
            Açıdan öyle duruyordur
            design is my passion

Yorum

• 149 mu oha

Yorum

• Bugün aldığım tişörtün Trabzonspor ambleminin yukarıda olduğunu farkettim.Yaptıkları tek iş logoyu basmak onuda beceremiyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugün aldığım tişörtün Trabzonspor ambleminin yukarıda olduğunu farkettim.Yaptıkları tek iş logoyu basmak onuda beceremiyorlar.

Aydın kardeşim bu ürün 170 lira mı gerçekten

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aydın kardeşim bu ürün 170 lira mı gerçekten
                    Evet,90 lira olanı çok rahatsız ediciydi.Bu fiyatlar çok fahiş

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Evet,90 lira olanı çok rahatsız ediciydi.Bu fiyatlar çok fahiş

Fahiş de laf mı Aydın kardeşim ya en fazla 100 olması lazım helal olsun senin gibi taraftarlar kulübümüzü kalkındırıyor ama genede tepkimizi koymamız lazım elit kategorisi ürünleri bu fiyata satılmıyor..Görsel olarak bende çok beğendim pahalı geldi hem forma hem bundan alamam yani.Bide kumaş karışımı ne ürünün en azından bilgim olsun belki sen gibi gözümü karartır almak isterim

Yorum

• Kumaş kalitesi iyi her yeri nefes alıyor,sıcaklarda giyilebilecek bir t-shirt.Ama Hummel t-shirt olsa onlardan alacaktım XL bile kalmamış.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Kumaş kalitesi iyi her yeri nefes alıyor,sıcaklarda giyilebilecek bir t-shirt.Ama Hummel t-shirt olsa onlardan alacaktım XL bile kalmamış.

Sen Hummel diyince paylaşma gereği hissettim müthiş bir tşört tüm renktaşlarıma tavsiye ederim pamuk polyester karışımı Hummel en az Nike Adidas kadar kalitedir.Ayakkabıları hariç herşeyine kefilim.Arma baskısı kalitesi de çok güzel.Üstelik sadece 50 TL başka renkleri de var ama ben bu rengini sevdim.Bulabilirsen tavsiye ederim...
                          Ekli dosyalar

Yorum

• Formalar ne zaman çıkar internetten satışa acaba. Bir hevesle girdim siteye ama hayal kırıklığı.
                            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sen Hummel diyince paylaşma gereği hissettim müthiş bir tşört tüm renktaşlarıma tavsiye ederim pamuk polyester karışımı Hummel en az Nike Adidas kadar kalitedir.Ayakkabıları hariç herşeyine kefilim.Arma baskısı kalitesi de çok güzel.Üstelik sadece 50 TL başka renkleri de var ama ben bu rengini sevdim.Bulabilirsen tavsiye ederim...
                              yillardir yaziyorum hummel markasini ben cok seviyorum nihayet benim gibi düsünen biri cikti sonunda ........ forumda bir renktasimiz bu islerden cok iyi anliyor yakin zamanda benim ricamla hummel markasi trabzonspor formasi yapacak sözü var gercekten hummel düsünülmeli bordo mavi ile cok güzel forma olur kesinlikle bize cok yakisirdir aslinda umarim ilerki sezonlarda hummel düsünülür ve hummelde yillarca kaliriz
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Armalar yapışkan mı dikişli mi acaba?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X