Ben de işin taraftar kısmındayım, bilmiyorum. TS Club satışlarının zirve olduğu dönemi biliyorlar, açıklamalarını takip etmeyi bıraktım ben.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son Cryptex tarafından düzenlendi; 24.06.2017, 18:40.
Yorum
-
Arma büyümüş
Fotoğraftaki ben değilim bu aradaEn son a f s tarafından düzenlendi; 24.06.2017, 19:19.
Yorum
-
İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArma büyümüş de sanki biraz fazla yukarda olmuş.design is my passion
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün aldığım tişörtün Trabzonspor ambleminin yukarıda olduğunu farkettim.Yaptıkları tek iş logoyu basmak onuda beceremiyorlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAydın kardeşim bu ürün 170 lira mı gerçekten
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet,90 lira olanı çok rahatsız ediciydi.Bu fiyatlar çok fahiş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKumaş kalitesi iyi her yeri nefes alıyor,sıcaklarda giyilebilecek bir t-shirt.Ama Hummel t-shirt olsa onlardan alacaktım XL bile kalmamış.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEkli dosyalar
Yorum
-
Formalar ne zaman çıkar internetten satışa acaba. Bir hevesle girdim siteye ama hayal kırıklığı.
Yorum
-
İlk olarak omrsntrk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen Hummel diyince paylaşma gereği hissettim müthiş bir tşört tüm renktaşlarıma tavsiye ederim pamuk polyester karışımı Hummel en az Nike Adidas kadar kalitedir.Ayakkabıları hariç herşeyine kefilim.Arma baskısı kalitesi de çok güzel.Üstelik sadece 50 TL başka renkleri de var ama ben bu rengini sevdim.Bulabilirsen tavsiye ederim...gercekten hummel düsünülmeli bordo mavi ile cok güzel forma olur kesinlikle bize cok yakisirdir aslinda umarim ilerki sezonlarda hummel düsünülür ve hummelde yillarca kaliriz
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum