yahu nike logosu niye siyah niye niye niye! onun disinda degisik, fena degil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Kollarda ve yakada ufak detaylar olsaydı keşke bide o iğrenç siyah nike logosuİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Yok.. fotoğrafı kapatıp açıp tekrar bakıyorum olmuyor yine beğenmedim. Şu detaylar yaka ve omuzlardan başlayarak armayla bütünlük oluştursa zaten sponsor renkleri uyuyor.. belki o zaman olurdu.
Ama şimdi hazır nike beyaz fanilayı alınca ancak eteğine ütülüyorsun tasarımı sonrası olduğu kadar olmadığı kader..En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 03.06.2017, 14:59.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formamız Tanıtıldı
Fena olmamış bence. Yaka kollar rasgele yine.En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 03.06.2017, 15:01.
Yorum
-
Formayı beğendim.Ancak çoğunluğun dediği gibi yaka ve kol kısmına renk olarak müdahale olsaydı daha iyi olurdu.
mavi şort ile güzel bir kombin olur.
Ayrıca logo çok küçük kalmış.En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 03.06.2017, 15:02.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇubuklu ve parçalı!
Aston Villa tarzı modele hasret kaldık yine.
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Savage Dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKollara ve boyuna detaylarla efsane olabilirdi. Gayet güzel bir forma arkadaşlar. Saçma sapan hayallere kapılan cahil taraftarlar gibi iyi gün taraftarı olup hiç destek vermeden çok kaliteli beyaz formalar görmek isteyenlerden olmayalım.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 03.06.2017, 15:04.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum