Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
İşi gücü bıraktık eşgüdüm bekliyoruz cidden yeni formayla çıkılırsa maça büyük bi iş becermiş olur yönetim üstelik hiç sızıntı olmamasıda cabası ama yinede umutlanmamak lazım bakalım vizyon akacak mı paçalardan
Nedir şu formaları gizli tutma teleşları bu yönetimin anlamadım. Alt tarafı bir forma ya bütün takımlar 1 hafta önceden ne güzel duyurdular formaları görsellerle. Bize eziyet ediyor bizimkiler de. O değil bu kadar beklemeye yine çöp tasarımlar çıkarsa seyredin işi.
Çünkü bu sene ki formalar için, biz seçmedik, yetiştiremedik, 2017-18 sezonunun formalarını biz seçeceğiz taraftarlarımız rahat olsun falan diyorlardı.
Göreceğiz şimdi
Nedir şu formaları gizli tutma teleşları bu yönetimin anlamadım. Alt tarafı bir forma ya bütün takımlar 1 hafta önceden ne güzel duyurdular formaları görsellerle. Bize eziyet ediyor bizimkiler de. O değil bu kadar beklemeye yine çöp tasarımlar çıkarsa seyredin işi.
Çünkü bu sene ki formalar için, biz seçmedik, yetiştiremedik, 2017-18 sezonunun formalarını biz seçeceğiz taraftarlarımız rahat olsun falan diyorlardı.
Göreceğiz şimdi
Bizdeki heyecan onlarda da varsa saklasınlar sıkıntı yok ama son 2 satırındaki söylemleri geliyor akla tabi. Ben umutluyum iyi bi forma setimiz olcak bu sene.
Ben bugün çıkması beklenilen beyaz formadan değilde 3. Formadan unutluyum daha çok onun dışında çubuklu bir kesmin çok beğenip bir kesmin hiç beğenmediği birşey olacaktır bu seneki gibi orta karar yani beyazda bu senekinin deseni başka şekil olanı olur illaki
Yorum