Yıllardır şu bordo forma gibi, roma gibi bir bordo forma yapamadık, giyemedik gerçekten çok üzücü.
..
Nike tarafından özel forma yapılmayınca bu yola gidilmiş.Allahım inşallah böyle şeyler yaşamayız.Koca klüp 125. Yılına özel forma yaptıramamamış taraftarın oylamasına sundukları katalog formalarının hepsi de facia böyle Nike olacaksa olmaz olsun Muharrem Usta yönetimi tarafından geldiğinden beri forma konusunda heveslendirildik inşallah kursağımızda kalmaz.
Nike tarafından özel forma yapılmayınca bu yola gidilmiş.Allahım inşallah böyle şeyler yaşamayız.Koca klüp 125. Yılına özel forma yaptıramamamış taraftarın oylamasına sundukları katalog formalarının hepsi de facia böyle Nike olacaksa olmaz olsun Muharrem Usta yönetimi tarafından geldiğinden beri forma konusunda heveslendirildik inşallah kursağımızda kalmaz.
Hertha Berlin'e nike güzel formalar yapıyor.Her sene 1 forması Elit kategorisinden oluyor. Şu formayı bize yapmalarını çok istiyorum.Mavi üzerine bordo çubuklar efsane olur.
Hertha Berlin'e nike güzel formalar yapıyor.Her sene 1 forması Elit kategorisinden oluyor. Şu formayı bize yapmalarını çok istiyorum.Mavi üzerine bordo çubuklar efsane olur.
Sent from my iPhone using Tapatalk
herta berlin formalari herzaman efsane olmustur cok dogru yazdin renktasim ....keske bu formanin bordo mavisi yapsalar keske ben inanmiyorum bordo mavi pijama cikacaktir büyük ihtimal
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Twitter da "Trabzon Dergi "sayfası paylaşmış haberi ama inşallah asparagastır..Biz daha iyilerini bekliyoruz..Bu ne böyle milli takım kalıbı gibi bence güzel değil...
Yorum