Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    BEYAZ FORMA Nike 2016-2017 katalogundan (şeritleri biz çekmişiz)

BORDO FORMA Nike 2016-2017 katalogundan (siyah yerine beyaz çizgi yapılmış)

Tasarlanan ve beklenen ÇUBUKLU yerine katalogdaki çubukludan bir renk gelir mi dersiniz?

Aynı katalogdaki tek çubuklu forma tasarımı bu. Bu sene mavi formamız yok zaten. Beyazları bordo yaptık mı tamamdır.
    Madem beyaza serit cekeceklerdi neden gögüs bölümüne kalin yatay serit cekilmediki?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Suçlu biziz beyler. Ne olursa olsun hep destek tam destek diyip alıyoruz formaları. Bunlarda nasıl olsa alıyorlar diyip önem vermiyorlar. Almıcan aslında bi sene boyunca toplu olarak bak o zaman nasıl taraftarın istediğini yapmak zorunda kalıyorlar.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      çok zekisin. nike adidas vs de hiç forması satılmayan takımla anlaşacaktı o en güzel formalar için.
      Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok zekisin. nike adidas vs de hiç forması satılmayan takımla anlaşacaktı o en güzel formalar için.
        İlla nike ve adidasla çalışmak zorunda değilsiniz dimi?

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlla nike ve adidasla çalışmak zorunda değilsiniz dimi?

yahu onlar örnekti. forması satmayan takıma kim forma yapar?!
          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yahu onlar örnekti. forması satmayan takıma kim forma yapar?!
            Sen beni anladın hacı neyse uzatmayalim.

Yorum

• ay sonu formalar satışta

Yorum

• Güzel forma yapılırsa satılır. 14-15 sezonundaki çubuklu forma baya satıldı neden çünkü forma güzeldi ve taraftar beğendi. Ama geçen sezonki formayı kimse almadı neden çünkü beğenilmedi.
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Benim 2016-2017 sezonu icin formalar konusunda beklentim yoktu. Böyle olacagi belliydi cünki. 2017-2018 sezonu icinse beklentim cok yüksek, bu beklentiyede muharrem usta karsilayacagina dair söz verdi. Zaten o sezon sampiyonluk hedefide var [emoji4]

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                  ...imza...

Yorum

• Çok beğendim. Sunuş falan da on numara. Ben bu tarz bi sunum bekliyordum açıkçası. Ne olduğunu anlamadan içeriye giren iki modelin üzerinde görünce şaşırdım. Çubuklu da umarım bu tarz bir şey görürüz.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Formanın tasarımını felan geçtik yıllardır hatalı formalar giyiyoruz. Siyah Nike logosu, Bordo beyaz forma, mavi beyaz konç gibi. Bu işin b.ku çıktı artık. Kendi çizgisine sahip forması olamayacak kadar aciz durumdayız. Kendi çizgisi derken tasarımından bahsetmiyorum. Bordo formada, şortta, konçta mavi Nike amblemi mesela.

Kulübün kendi çıkardığı kurumsal katalog mudur nedir ona uymaması gibi şeyleri söylemiyorum bile.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• zaman darlığı diyen arkadaşlara tekstil/konfeksiyon işiyle uğraşan biri olarak 6 ayın az olmadığını söylemek isterim....

Yorum

• Çubuklu forma yokmu bu sene

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

katalog formalara osmanlı spor gibi uygulama yapılabilirdi işin kolayına kaçmak en basiti
                            Bordo forma böyle olsaydı muhteşem olurdu ama dediğin gibi kolayına kaçılmış

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çok beğendim. Sunuş falan da on numara. Ben bu tarz bi sunum bekliyordum açıkçası. Ne olduğunu anlamadan içeriye giren iki modelin üzerinde görünce şaşırdım. Çubuklu da umarım bu tarz bir şey görürüz.
                              110. yıla özel forma yapmışlar. Gerçekten muhteşem olmuş, sunumu falan şahane. Mesela biz Nike'tan 50 yıl böyle nostaljik bir forma bekleyebilir miyiz? İnşallah şimdiden bunun çalışmalarını yapıyorlardır.
                              En son Murat' tarafından düzenlendi; 15.07.2016, 09:11.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                110. yıla özel forma yapmışlar. Gerçekten muhteşem olmuş, sunumu falan şahane. Mesela biz Nike'tan 50 yıl böyle nostaljik bir forma bekleyebilir miyiz? İnşallah şimdiden bunun çalışmalarını yapıyorlardır.
                                Sadece efsane Çubuklu'yu yapsalar yeter. Gerisi umrumda olmaz...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X