İlk olarak CinarTS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Tribün 1967 â€@Tribun1967com 8 Min.Vor 8 MinutenÜbersetzung anzeigen
Trabzonspor yönetimi, Adidas'ın gelecek sezon için önerdiği formaları beğenmedi. Adidas'la anlaşma yapılmayabilir.
hadi insallah
sevdim bu duyumu"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
[MENTION=38415]yavuz611161[/MENTION] [MENTION=50521]zaga[/MENTION] Hoşbulduk. Teşekkür ederim. Elimden geldiğimce yapmaya çalışacağım.
Aaaadidas 121-160.jpgAdiaadas 12d1-160.jpgAdidaass 41-80.jpgAdidas 41-80.jpg
asd161-200.jpgts0.jpgts.jpgEğo ime asin Trapezunte..
Yorum
-
Mavi forma giyeceğiz
Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Antalyaspor ile oynayacağı maçta mavi forma, mavi şort ve mavi çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise siyah forma, siyah şort ve siyah çorap giyecek.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMavi forma giyeceğiz
Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Antalyaspor ile oynayacağı maçta mavi forma, mavi şort ve mavi çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise siyah forma, siyah şort ve siyah çorap giyecek.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi varmi duydugun bir gelisme yeni sezon icin
Trabzonspor bu her an her şey olabilir, herkes gibi ben de bekliyorum.
Barcelona'nın gelecek sezon kullanmayı düşündüğü renk: Mor ve pembe
Konsept bir tasarım, yeni çizgilere ait bir sızıntı şimdilik yok renk dışında.En son a f s tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 14:33.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club'da çalışanların büyük kısmı istifa etti. Yeni yapılanma, görevlendirme nasıl olur bilmiyorum.
Konsept bir tasarım, yeni çizgilere ait bir sızıntı şimdilik yok renk dışında.
tsk ettim
seneye realde eflatun giyinecekmis 3. forma olarak
sezonun modasi belli olmusken bizde bu renklerden birini secsek
bir kez treni kacirmasak güzel olurdu"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club'da çalışanların büyük kısmı istifa etti. Yeni yapılanma, görevlendirme nasıl olur bilmiyorum.
Konsept bir tasarım, yeni çizgilere ait bir sızıntı şimdilik yok renk dışında.Mustafa Yumlu.
Yorum
-
TS Club'da istifalar seçim öncesinde oldu.
Kulübümüzün lisanslı ürünler markası TS Club’da büyük indirim başladı.
Tüm TS Club mağazalarımız ve TS Club web sitemiz www.trabzonspor.com.tr ‘de geçerli olan A Takım, Erkek, Kadın, Çocuk, Aksesuar kategorilerinde 550’ye yakın üründe %61’e varan büyük indirim kampanyası başladı.
Yorum
-
İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadidas'ın hazırladığı formalar yönetim tarafından beğenilmemiş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum