Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CinarTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herkese merhaba. Forumdaki ilk mesajım. Basit bir tasarım yapmaya çalıştım.

[ATTACH=CONFIG]8009[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8010[/ATTACH]
    [ATTACH=CONFIG]8011[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8012[/ATTACH]
    [ATTACH=CONFIG]8013[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8014[/ATTACH]
    [ATTACH=CONFIG]8015[/ATTACH]
    hos geldin renktas böyle formalardan daha cok yaparsan seviniriz ..
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Adidasin 3 cizgisine uyuz oluyorum.
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Tribün 1967 ‏@Tribun1967com 8 Min.Vor 8 MinutenÜbersetzung anzeigen
        Trabzonspor yönetimi, Adidas'ın gelecek sezon için önerdiği formaları beğenmedi. Adidas'la anlaşma yapılmayabilir.

hadi insallah
        sevdim bu duyumu
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• [MENTION=38415]yavuz611161[/MENTION] [MENTION=50521]zaga[/MENTION] Hoşbulduk. Teşekkür ederim. Elimden geldiğimce yapmaya çalışacağım.

Aaaadidas 121-160.jpgAdiaadas 12d1-160.jpgAdidaass 41-80.jpgAdidas 41-80.jpg
          asd161-200.jpgts0.jpgts.jpg
          Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

• Mavi forma giyeceğiz

Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız,
            Antalyaspor ile oynayacağı maçta mavi forma, mavi şort ve mavi çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise siyah forma, siyah şort ve siyah çorap giyecek.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mavi forma giyeceğiz

Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız,
              Antalyaspor ile oynayacağı maçta mavi forma, mavi şort ve mavi çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise siyah forma, siyah şort ve siyah çorap giyecek.

abi varmi duydugun bir gelisme yeni sezon icin

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi varmi duydugun bir gelisme yeni sezon icin
                TS Club'da çalışanların büyük kısmı istifa etti. Yeni yapılanma, görevlendirme nasıl olur bilmiyorum.

Trabzonspor bu her an her şey olabilir, herkes gibi ben de bekliyorum.

Barcelona'nın gelecek sezon kullanmayı düşündüğü renk: Mor ve pembe

Konsept bir tasarım, yeni çizgilere ait bir sızıntı şimdilik yok renk dışında.
                En son a f s tarafından düzenlendi; 19.12.2015, 14:33.

Yorum

TS Club'da çalışanların büyük kısmı istifa etti. Yeni yapılanma, görevlendirme nasıl olur bilmiyorum.

ok
                  tsk ettim

seneye realde eflatun giyinecekmis 3. forma olarak

sezonun modasi belli olmusken bizde bu renklerden birini secsek
                  bir kez treni kacirmasak güzel olurdu

Ünal Karaman

Yorum

İstifa sebebi nedir ve iho döneminde mi istifa ettiler?
                    Mustafa Yumlu.

Yorum

• Adidas bize forma yapacaksa
                      Ya bu olsun

Bu da olabilir.

son olarak bu

Yorum

• TS Club'da istifalar seçim öncesinde oldu.

Kulübümüzün lisanslı ürünler markası TS Club’da büyük indirim başladı.

Tüm TS Club mağazalarımız ve TS Club web sitemiz www.trabzonspor.com.tr ‘de geçerli olan A Takım, Erkek, Kadın, Çocuk, Aksesuar kategorilerinde 550’ye yakın üründe %61’e varan büyük indirim kampanyası başladı.

Yorum

• Ts Club çöktü sanırım girilmiyor yada zorla giriyor oda görseller görünmüyor sadece yazılar.

Yorum

• adidas'ın hazırladığı formalar yönetim tarafından beğenilmemiş

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              adidas'ın hazırladığı formalar yönetim tarafından beğenilmemiş
                              Hadi umbro ayrıl da gel

Yorum

• [MENTION=27102]Mesut[/MENTION] Hocam dediğiniz formanın birini yapmaya çalıştım.
                                1.jpg2.jpgAdidaawawas 907-923.jpg
                                Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X