Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BordomaviStrom tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ozaman nike den cıkalım kardeşimm..buneyaaa yıllardırrr rezalet formaalarr görüyoruz sahadaa..ofsporun forma dizaynını getirmişler yinee..formada hiçbir emek ürünü yokk.. Eleştirilere destek vereceğinize '' eee neyapalım anlaşma böyle'' zihniyetini akıllara yerleştirmeye calışıyorsunuzz..Yoksa hacının adamlarımısınızz..ne ayaksınız
    Bu formayi secip onumuze koyanlar hacinin yonetimindeko adamlar zaten kardesim

Yorum

• Düşünebiliyor musunuz, rezalet tasarımıyla çıkan formasını bile değiştirmeye ve tepki koymaya gücü yetmeyen BÜYÜK BİR TAKIM !!! Bizim sadece adımız kaldı beyler..Gerçeği kabul edelim..

Yorum

• Formaları görünce çok sinirlendim ve mantıklı bir şekilde düşünüp yorum yapamadım..sinirim geçince yazmaya devam edecem

Yorum

• Mutfaktaki sarı bez >bu formaya benzeyen paçavralar... Lan bu ne ya insan baktıkça sinirinden gülüyor..Neyse aslında bu paydaş ihonun başkan olduğu takıma bu formalar çok bile hak ediyoruz...
          ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• hakikaten ofspor formasıymış....ben eleştiri için söyleniyor sandım ama iş cidden öyleymiş....birde formayı giyip twitter da şeklini yapan oflu arkadaş vardı...canhan mıydı neydi, kına yaksınlar artık....
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak BordomaviStrom tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formaları görünce çok sinirlendim ve mantıklı bir şekilde düşünüp yorum yapamadım..sinirim geçince yazmaya devam edecem
              Tebrik ederim....simdi dogru bi karar verdiniz.

Yorum

• Ulan Sadri Şeneri neyle eleştirdiysek iho da aynısını yaptı. Bu konuda bile başardı ya bunu, valla helal olsun cidden.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Son yılların en kaliteli formaları olacak yazıyordu yerel haber siteleri hatırlıyor musunuz)) Rezil herifler camiadan tiksindirdiler artık. Resmen dalga geçiyorlar. Şu acemi yönetim defolsun gitsin artık. Ben bunları sokakta tişört niyetine bile giymem utanırım görsellik sıfır. Bir de utanmadan 120 tlye satacaklar öyle mi? 10 tl yapsınlar alırsam şerefsizim.

Yorum

• rezalet, skandal, berbat yani bakıp bakıp sinirleniyorum formalara hangi zihniyet hangi estetik algısı seçer bu formaları anlamamki ya insan bi düşünür bu takımın önemli gelir kaynaklarından birisi forma satışı. TS Club son yıllarda birçok farklı yerde açılıyor ama sen tut öyle rezil formalar seçki taraftarlara forma diye tişört sat yazıklar olsun bu yönetim her geçen gün daha da batırıyor kendini
                    İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                    Karl Marx
                    анархія-мама

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ulan Sadri Şeneri neyle eleştirdiysek iho da aynısını yaptı. Bu konuda bile başardı ya bunu, valla helal olsun cidden.
                      Sadri Şener'i öp başına koy, İHO gibi bir adam başka bıraktım klübü, bakkalın bile başına geçecek adam değil...

Yorum

• Kepazelik.
                        Başka söz bulamadım.

Yorum

• her sezon basinda burada formalar böyle olacak, x olacak, y olacak, z olacak. konusutum, isim veremem, aciklayamam, sürpriz olacak deniyor. olmayincada böyleydi böyle oldu deyip hep suc baskalarina atiliyor.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri Şener'i öp başına koy, İHO gibi bir adam başka bıraktım klübü, bakkalın bile başına geçecek adam değil...
                            O kadar da değil. Bu adamı başımıza musallat eden Sadri Şenerin şikeden sonraki sünepe tavrıdır. Ihonun bu kulübün başına gelme sebebi sırf ağzını açıp şike çetesine bir iki kelam etmesidir. Sadri Şener az kararlı, sert ve dik durabilseydi taraftar böyle bir şeye gerek bile duymazdı.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Böyle fomaya para vermek ayiptir. Hala inanamiyorum. Gecen seneki mükemmel formalardan nereye...Allah belani versin Haciosmanoglu! Forma konusunda bile TS'nin agzina ettin!

Yorum

• Bu formaların tasarımını Murat Türköz vermiştir.eski yönetici bu insan

Diye twit attı İ. Hacıosmanoğlu'nun kankisi. Ne kadar doğrudur bilemem ancak doğruysa en az 4-5 ay önce seçilmiş formalar.
                                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                                we the north

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X