İlk olarak BordomaviStrom tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
hakikaten ofspor formasıymış....ben eleştiri için söyleniyor sandım ama iş cidden öyleymiş....birde formayı giyip twitter da şeklini yapan oflu arkadaş vardı...canhan mıydı neydi, kına yaksınlar artık.............::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
İlk olarak BordomaviStrom tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormaları görünce çok sinirlendim ve mantıklı bir şekilde düşünüp yorum yapamadım..sinirim geçince yazmaya devam edecem
Yorum
-
Ulan Sadri Şeneri neyle eleştirdiysek iho da aynısını yaptı. Bu konuda bile başardı ya bunu, valla helal olsun cidden.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Son yılların en kaliteli formaları olacak yazıyordu yerel haber siteleri hatırlıyor musunuz)) Rezil herifler camiadan tiksindirdiler artık. Resmen dalga geçiyorlar. Şu acemi yönetim defolsun gitsin artık. Ben bunları sokakta tişört niyetine bile giymem utanırım görsellik sıfır. Bir de utanmadan 120 tlye satacaklar öyle mi? 10 tl yapsınlar alırsam şerefsizim.
Yorum
-
rezalet, skandal, berbat yani bakıp bakıp sinirleniyorum formalara hangi zihniyet hangi estetik algısı seçer bu formaları anlamamki ya insan bi düşünür bu takımın önemli gelir kaynaklarından birisi forma satışı. TS Club son yıllarda birçok farklı yerde açılıyor ama sen tut öyle rezil formalar seçki taraftarlara forma diye tişört sat yazıklar olsun bu yönetim her geçen gün daha da batırıyor kendiniİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUlan Sadri Şeneri neyle eleştirdiysek iho da aynısını yaptı. Bu konuda bile başardı ya bunu, valla helal olsun cidden.
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener'i öp başına koy, İHO gibi bir adam başka bıraktım klübü, bakkalın bile başına geçecek adam değil...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Bu formaların tasarımını Murat Türköz vermiştir.eski yönetici bu insan
Diye twit attı İ. Hacıosmanoğlu'nun kankisi. Ne kadar doğrudur bilemem ancak doğruysa en az 4-5 ay önce seçilmiş formalar.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum