Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• acaba nike çizgili üretecek mi o da var yani?
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• yeni formalarimizda yavas yavas cikiyor süper birsey
      En son GTWorld tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 15:11. Sebep: resim eklem
      Ordumuz, Türk Birliginin Türk Kudret ve Kabiliyetinin Türk Vatanseverligin Celiklesmis ifadesidir... K.Atatürk

Yorum

• Evet bende renklere bayıldım ve renk tutturma kaygımız bitti aslın da yıllardır istediğim forma buydu çok iyi oldu ama logo kousunda katılıyorum klubu faks mail vs yağmuruna tutalım
        logo daha buyuk ve nike yazısına orantılı olmalı

Yorum

• İlk olarak berkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya sen görüyorsunda yönetim göremiyor dimi logonun aşağıda olduğunu biraz sağlıklı düşünün siz demekki bu yönetimi hiç tanıyamamışsınız
          E zaten burdaki insanlar gördüklerini söylyorlar.
          Siz bir açıklama gördünüz okudunuz mu " formalar basılmadı , bu bir örnektir " diye ?
          Kimse burada yönetimi asmadı , lafta söylemedi...

Formada amblem ile logomuz aynı hizada değil , hoş görnmüyor...

Bitti bu kadar.

Ben burda yönetime bir giydirme göremiyorum !
          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Başka ne demiştim?

Başka diyeceklerim de var ama onları formaların hepsi çıksın o zaman söyleyeceğim
            En son a f s tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 15:15.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• çok güzel formamız
              TRABZONSPOR
              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak lazchicko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi haklisin ama tippi bozuyo ya hicde güzel degil insallah bunar degildir ja bune ne güzel sekiler varken olmadi bu sadri baskanimiiiz

katılmıyorum ve sizi eleştiriyorum..gerçi herkesin zevki kendine ama bu formayı bu şekilde eleştirenlere puma ve albayrak yakışır..
                Ali yazar Veli bozar

Yorum

• bu yattaranın üzerindeki formanın üzerine hiçbir formayı tanımam insallah o cıkar cıktığı gün de gider 2 tane alırım

Yorum

• Formayi begenmeyenler bir seyler söylemek istiyorum.

NIKE bize 5(!) tane forma üretecek. Digelimki Song'un üzerindeki formayi begenmediniz, ozaman digerini begeneceksinizdir. Hadi onuda begenmediyseniz korkmayin, 3. formayi mutlaka begenirsiniz. Eger 3. formada hosunuza gitmezse, hic problem degil. 4. formamizda var! Yok, 4. formada hosunuza gitmezse, ozamaannn.....5.formayi begenirsiniz heralde !!!
                    .

Yorum

• Bu Konuyu 61 Aktif Üye Görüntülüyor

Süper
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• iyi güzel ama armayı beğenmeyenlere sormak isitoyurm kulübe bu konu hakkında mail attınız mı ?

Yorum

• öncelikle renkler harika tutturulmuş.ama bir rivayet vardı hatırlarmısınız bilmem formalar trb ye gelmiş sadece reklamlar birde armalar yapılmamıs onlar trb de yapılacakmıs diye.sanırım bu doğru.nike ın bu kadar özentisiz bir forma yapacagını düşünmüyorum ben.ayrıca madem taklit forma giyecez barii barça nın kini taklit etselerdi.
                          (not: puma formasınıda sevmemiştim albayrağıda )
                          Saygılarımla,
                          Adem Hotaman.

Yorum

• BMN Farkı

İlk olarak baskurtb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            iyi güzel ama armayı beğenmeyenlere sormak isitoyurm kulübe bu konu hakkında mail attınız mı ?
                            Doğru uygulanmış şekilleri ile birlikte Nike Genel Müdürüne, Taraftar İletişim Bürosu, Yönetim, Ürün ve Mağazalar Sorumlusuna, Proje Sorumlusuna olmak üzere evet.

19 misafir; hoş geldiniz, hoş geldiniz.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• formalar gayet güzel bence tabi yattaranın üsttündeki çubuklu forma en güzeli koyu bordo olan formada harika bence
                              ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Yorum

• yok yok forma guzelde beklenilen kadar orjinal değil=) AFS nin kiler yanında cok sönuk kaldı :P diğerlerini de görelim ama artık =)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X