acaba nike çizgili üretecek mi o da var yani?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak berkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa sen görüyorsunda yönetim göremiyor dimi logonun aşağıda olduğunu biraz sağlıklı düşünün siz demekki bu yönetimi hiç tanıyamamışsınız
Siz bir açıklama gördünüz okudunuz mu " formalar basılmadı , bu bir örnektir " diye ?
Kimse burada yönetimi asmadı , lafta söylemedi...
Formada amblem ile logomuz aynı hizada değil , hoş görnmüyor...
Bitti bu kadar.
Ben burda yönetime bir giydirme göremiyorum !Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
Başka ne demiştim?
Başka diyeceklerim de var ama onları formaların hepsi çıksın o zaman söyleyeceğimEn son a f s tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 15:15.
Yorum
-
İlk olarak lazchicko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi haklisin ama tippi bozuyo ya hicde güzel degil insallah bunar degildir ja bune ne güzel sekiler varken olmadi bu sadri baskanimiiiz
katılmıyorum ve sizi eleştiriyorum..gerçi herkesin zevki kendine ama bu formayı bu şekilde eleştirenlere puma ve albayrak yakışır..Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
Formayi begenmeyenler bir seyler söylemek istiyorum.
NIKE bize 5(!) tane forma üretecek. Digelimki Song'un üzerindeki formayi begenmediniz, ozaman digerini begeneceksinizdir. Hadi onuda begenmediyseniz korkmayin, 3. formayi mutlaka begenirsiniz. Eger 3. formada hosunuza gitmezse, hic problem degil. 4. formamizda var!Yok, 4. formada hosunuza gitmezse, ozamaannn.....5.formayi begenirsiniz heralde !!!
.
Yorum
-
Bu Konuyu 61 Aktif Üye Görüntülüyor
SüperTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
öncelikle renkler harika tutturulmuş.ama bir rivayet vardı hatırlarmısınız bilmem formalar trb ye gelmiş sadece reklamlar birde armalar yapılmamıs onlar trb de yapılacakmıs diye.sanırım bu doğru.nike ın bu kadar özentisiz bir forma yapacagını düşünmüyorum ben.ayrıca madem taklit forma giyecez barii barça nın kini taklit etselerdi.
(not: puma formasınıda sevmemiştim albayrağıda)
Saygılarımla,Adem Hotaman.
Yorum
-
BMN Farkı
İlk olarak baskurtb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi güzel ama armayı beğenmeyenlere sormak isitoyurm kulübe bu konu hakkında mail attınız mı ?
19 misafir; hoş geldiniz, hoş geldiniz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum