Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    formadaki amblem cok götü yaa sanki söyle 2 depar attığında düşecekmiş gibi. bunun kesinlikle düzeltilmesi gerekiyor. insanın üzerinde cok kötü gözüküyor.

bu arada fotografta son tam kübalı eroin kaçakcıları gibi çıkmıs.. önünde de mukavele pazarlığı yeni atmıs imza atıyor sanki

Yorum

• beyaz formayla yrurncu formayı sabırsızlıkla bekliyorum barcelona nın forması gibi turuncu forma şart farklı bi renk değişim şart
      !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Herkes, bende dahiL Logonun orantısından bahsediyoruz.. Ama geLin görün ki " renkLer " mükemmeL orantıLı oLmuş..

Logoya da çare buLunur.. Ben renkLere bayıLdım.. Eminim diğer renkLerimizde güzeL oLucaktır..

ProfosyoneL bir ekip var Nike'nin başında..
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• bu logolar harbiden göze batmaya başladı.
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• yönetime e-mail atsak mı acaba diyeceğim ama 1000'lerce forma çokdan basılmışdır bile yazık oldu logoların hizası çok kötü
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ben ilk formayi begendim.
              sadece logo ve amblem hizasindaki farklilik hatali.
              bu rahatlikla düzeltilecekj bir konudur.
              yeni formalarimizla firtina gibi eseriz insaallah.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• arkadaslar, AVEA logusunu biz yapiyoruz. TS clublarda basiliyor. Yani hertürlü degistirebiliyoruz. Ama aynisi Ablem icin de mi gecerli onu bilemiyorum. Hani ablemi yapistirirken acele gelmis olmasin

bu arada Avea logosunda proparsionlar uymamiz sanki. Cok büyük yazilar ve biraz asagda kalmis gibi. Mutlaka degistirilecektir

Yorum

• Fotoğraftaki renkler sizi yanıltmasın. Çok parlak bir gün ışığında çekilmiş bir fotoğraf bizi yanıltabilir.

Farklı ışık ortamlarında renkler gözümüze farklı görünebilir.
                  Barcelona renklerini değiştirmediğine göre...

Küçük detayları ise düzelteceklerdir eminim.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 15:03.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• ayrıca hala kollarda süper lig logosu neden yok onu merak ediyorum.. TFF bu işe el atsın.. belkide avrupadaki en güzel logoya sahibiz.. ama kollarda yok..

Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yönetime e-mail atsak mı acaba diyeceğim ama 1000'lerce forma çokdan basılmışdır bile yazık oldu logoların hizası çok kötü
                      bende bundan dolayı üzülüyorum
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• bence bu şimdilik göstermelik forma,tepkileri ölçmek için yapılmış olabilir mi?
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Ali Fuat abi su Interstate fontunu nerden indirebilirim? Bi bilgin varmi? Eger o font sende varsa bana gönderebilirmisin? Tabiki zamanin varsa.
                          .

Yorum

• ikinci formamiz ozamanda böyle olur herhalde
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• ilk mesajımı gırgır olsun diye atmıştım beğenmedim falan diye hai
                              ama songun üzerinde gördüm ve gerçekten beğenmediğimi anladım
                              bu formayı lescon yapsa ne sallardık
                              neyse bir işaret neleri değiştiriyor.
                              hülasa vel kelam zevk meselesi

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ali Fuat abi su Interstate fontunu nerden indirebilirim? Bi bilgin varmi? Eger o font sende varsa bana gönderebilirmisin? Tabiki zamanin varsa.
                                Apple MacOSX sistemi kullanıyorum ben, font büyük ihtimalle mac fontudur. Windowslu bilgisalarlarla hiç işim ve temasım olmadığı için, PC fontunu nereden bulabilirsin bilmiyorum.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X