formadaki amblem cok götü yaa sanki söyle 2 depar attığında düşecekmiş gibi. bunun kesinlikle düzeltilmesi gerekiyor. insanın üzerinde cok kötü gözüküyor.
bu arada fotografta son tam kübalı eroin kaçakcıları gibi çıkmıs.. önünde de mukavele pazarlığı yeni atmıs imza atıyor sanki
ben ilk formayi begendim.
sadece logo ve amblem hizasindaki farklilik hatali.
bu rahatlikla düzeltilecekj bir konudur.
yeni formalarimizla firtina gibi eseriz insaallah.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
arkadaslar, AVEA logusunu biz yapiyoruz. TS clublarda basiliyor. Yani hertürlü degistirebiliyoruz. Ama aynisi Ablem icin de mi gecerli onu bilemiyorum. Hani ablemi yapistirirken acele gelmis olmasin
bu arada Avea logosunda proparsionlar uymamiz sanki. Cok büyük yazilar ve biraz asagda kalmis gibi. Mutlaka degistirilecektir
ayrıca hala kollarda süper lig logosu neden yok onu merak ediyorum.. TFF bu işe el atsın.. belkide avrupadaki en güzel logoya sahibiz.. ama kollarda yok..
ilk mesajımı gırgır olsun diye atmıştım beğenmedim falan diye hai
ama songun üzerinde gördüm ve gerçekten beğenmediğimi anladım
bu formayı lescon yapsa ne sallardık
neyse bir işaret neleri değiştiriyor.
hülasa vel kelam zevk meselesi
Ali Fuat abi su Interstate fontunu nerden indirebilirim? Bi bilgin varmi? Eger o font sende varsa bana gönderebilirmisin? Tabiki zamanin varsa.
Apple MacOSX sistemi kullanıyorum ben, font büyük ihtimalle mac fontudur. Windowslu bilgisalarlarla hiç işim ve temasım olmadığı için, PC fontunu nereden bulabilirsin bilmiyorum.
Yorum