Az önce TS Club'a girdim bu TSC formaları uzaktan gördüm foruma girip yazacaktım neredeyse Nike forma gelmiş diye yakından biraz inceledim skandal boyutu bir yana formalar neredeyse birebir..
Muhtemelen Nike'ın formayı yaptırdığı firmaya yaptırıldı formalar..
Forma sponsorluğu konusunda henüz bir gelişme yok. Herhangi biri ile sözleşme imzalanırsa kulüp bunu Kamuoyu Aydınlatma Platformu ile paylaşır sanırım.
En son a f s tarafından düzenlendi; 02.02.2015, 15:30.
Ali Faut abi nike ile tekrar anlaşma olasılığı yok mu?
Var. Forum yenilenince yazdığım o bilgiler uçtu gitti, kaçırmışsın. Yönetim teklif veren firmaların sunduğu teklifi yeterli görmemiş. Sinan Zengin Nike ile bir görüşme yapmış sponsorluk devam etsin diye. Sonuç ne oldu bilmiyorum.
Kulübün elinde forma bitmez umarım ya da Nike yolluyorsa göndermeyi kesmez.. Bir kaç hafta sonra TSC formalarla maçlara çıkma gibi komik durum ortaya çıkabilir..
Var. Forum yenilenince yazdığım o bilgiler uçtu gitti, kaçırmışsın. Yönetim teklif veren firmaların sunduğu teklifi yeterli görmemiş. Sinan Zengin Nike ile bir görüşme yapmış sponsorluk devam etsin diye. Sonuç ne oldu bilmiyorum.
Sadece gülmüş olmalılar...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Bu sezon nike ile yaşanan ödeme krizinden sonra nike'nin önümüzdeki sezon Trabzonspor'la çalışacağını düşünmek hata olur. Nike ile devam edilse bile nike ödeme krizini bahane ederek en ucuz, en dandik formaları yapıp gönderir. O sebeple önümüzdeki sezon nike ile devam edilmemeli. Trabzonspor'a yakışan tek marka Adidas'tır. Umarım yola Adidas'la devam ederiz.
Öğrendiğim kadarıyla önümüzdeki sezon sponsorumuz ya puma olacak ya da lotto..Nike olmayacağı kesin gibiymiş..Hatta puma bir adım da öndeymiş..Ha umarım ben yanılırım da nike ile devam edilir fakat bilgi kesin arkadaşlar...
Öğrendiğim kadarıyla önümüzdeki sezon sponsorumuz ya puma olacak ya da lotto..Nike olmayacağı kesin gibiymiş..Hatta puma bir adım da öndeymiş..Ha umarım ben yanılırım da nike ile devam edilir fakat bilgi kesin arkadaşlar...
Bilgi kesin derken, biraz detayli acikliyabilirmisin renkdas?
Burda Hummel ile anlasildi , kesin bilgi diyen bile oldu. Kaynak duymadan inanmak zor olur.
Yorum