Bundan sonra mümkünse çubukluyla çıkalım sahaya.. Diğer formalarda uğursuzluk var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sonra mümkünse çubukluyla çıkalım sahaya.. Diğer formalarda uğursuzluk var.
Yorum
-
Şu güzelim mavi mavi şortu bugüne kadar neden giymiyolardı çubuklunun altına aklım almıyor. Federasyona bordo şortlu kombinasyonu göndermiştik ama demekki farklıda giyilebiliyormuş pek tabi, aynınını beyaz forma altına mavi şort,düz mavinin altına bordo şort olarak da giymeliler
Çubuklu altına beyaz şort çok daha yakışır ama mavi giymeyi akıl edemeyen beyazı akıl edermi bilmiyorum///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike, tanga işine girsin. Hakemlere iyi satış yapar. Hüseyin ilk müşteri...
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz formada kesinlikle inanirim....!!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!
Yorum
-
İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyaz forma gerçekten uğursuz beyaz formayı görünce eyvah diyormmm...
Yorum
-
forma nasıl olursa olsun altında beyaz şort olmalı diye düşünüyorum
ayrıca bu sene nike ile sözleşmenin bitmiş olması gayat güzel bir olay
kaç sezondur nike giyiyoruz giydiğimiz şortlara bakın model yok estetik yok desen yok düz kumaşı dikmişler vermişler
bir sezon bişeyler oluyor gibi oldu sonra yine çuval modeline geri döndü
formada ise uzun kol olmaması bambaşka bir komedi bu durum nike giyen hiç bir takımda uzun kol görmedim
hummel olsun lescon olsun hiç farketmez nike kadar dandik olmaz
benim tercihim puma olur çünki antreman malzemeleri nike gibi %100 polyester olmuyor
her ne olursa olsun nike olmayacak olması sevindiriciEn son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 01.02.2015, 15:04....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum