Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bundan sonra mümkünse çubukluyla çıkalım sahaya.. Diğer formalarda uğursuzluk var.
    MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bundan sonra mümkünse çubukluyla çıkalım sahaya.. Diğer formalarda uğursuzluk var.
      Beyaz formada kesinlikle inanirim....

Yorum

• Şu güzelim mavi mavi şortu bugüne kadar neden giymiyolardı çubuklunun altına aklım almıyor. Federasyona bordo şortlu kombinasyonu göndermiştik ama demekki farklıda giyilebiliyormuş pek tabi, aynınını beyaz forma altına mavi şort,düz mavinin altına bordo şort olarak da giymeliler
        Çubuklu altına beyaz şort çok daha yakışır ama mavi giymeyi akıl edemeyen beyazı akıl edermi bilmiyorum
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Çubuklunun altına mavi şort benim de çok hoşuma gitti,
          bundan sonra ya mavi giyelim ya beyaz giyelim çubuklunun altına,
          ikisi de çok hoş.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Nike, tanga işine girsin. Hakemlere iyi satış yapar. Hüseyin ilk müşteri...

Yorum

• Butun takimlarin fontlari ayni diye biliyorum...Sanirim sevgili AFS soylemisti...ama sikebahcenin fontlari degisik??? Sebebini bilen varmi acaba....azize oradadami para konusturdu yoksa...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nike, tanga işine girsin. Hakemlere iyi satış yapar. Hüseyin ilk müşteri...
                Guzeldi:-)

Yorum

• Cardozo'ya göre forma yok mu. Sanki kısa geliyor ona

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beyaz formada kesinlikle inanirim....
                    beyaz forma gerçekten uğursuz beyaz formayı görünce eyvah diyormmm...
                    !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      beyaz forma gerçekten uğursuz beyaz formayı görünce eyvah diyormmm...
                      Aynen bende öyle düşünüyorum umarım seneye siyah bi formamız olur belki uğurlu gelir hemde şikecileri protesto ederiz.

Yorum

• forma nasıl olursa olsun altında beyaz şort olmalı diye düşünüyorum

ayrıca bu sene nike ile sözleşmenin bitmiş olması gayat güzel bir olay

kaç sezondur nike giyiyoruz giydiğimiz şortlara bakın model yok estetik yok desen yok düz kumaşı dikmişler vermişler

bir sezon bişeyler oluyor gibi oldu sonra yine çuval modeline geri döndü

formada ise uzun kol olmaması bambaşka bir komedi bu durum nike giyen hiç bir takımda uzun kol görmedim

hummel olsun lescon olsun hiç farketmez nike kadar dandik olmaz

benim tercihim puma olur çünki antreman malzemeleri nike gibi %100 polyester olmuyor

her ne olursa olsun nike olmayacak olması sevindirici
                        En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 01.02.2015, 15:04.
                        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Çubuklu-Mavi şort-Bordo çorap
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Seneye nike'ı çok arayacağız...

Yorum

• Tam 6 ay sonra yeni sezon başlayacak, ancak bizim forma sponsoru halen belli değil.

Yorum

• seneye bakalım kimle anlaşacaklar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X