Benim anlamadığım madem 3 büyükler dışında komple bi sponsorluk anlaşması yapan takım yok, o zaman neden Adidas bize sponsor olmak istemiyor. sonuçta parasını vermiycez mi?
Nike 3 en önemli tasarımcısını adidasa kaptırdı, merak edenler internetten transfer sürecine bakabilirler, nike için çöküş, adidas için geri dönüş zamanı olabilir.
Nike 3 en önemli tasarımcısını adidasa kaptırdı, merak edenler internetten transfer sürecine bakabilirler, nike için çöküş, adidas için geri dönüş zamanı olabilir.
Juventus, United ve ?
Ben şahsen Nike ile devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum, fakat illa değişikliğe gidilecekse Adidas ve Macron da kabulümdür.
Renkdaslar ben Ts clubun cakma forma yapmasini destekliyorum. Niye diye sorarsaniz malum formalarin fiyatinin yüksek olmasi. Söyle düsünün, avni aker stadi her taraftarin üstünde forma yok kimininki cok eski kimininki ultra cakma, en azindan bu cakma formayla rengi deseni orjinalle ayni oldugundan bir görsel bütünlük olusur diye düsünüyorum. Iki orjinal forma alacagina 4 ts club cakma forma alir herkes faydalanir. Sonucta kimse kimseye cakmasini alcan diye diretmiyor ister orjinal al ister cakma....
Bugün dikkatimi resmi sitemizde bir fotoğraf çekti. Uzun zamandır ilk defa Nike yerine Puma marka top ile idman yapıyoruz. Umarım bu Pumaya geri dönüşün sinyalleri değildir.
Bugün dikkatimi resmi sitemizde bir fotoğraf çekti. Uzun zamandır ilk defa Nike yerine Puma marka top ile idman yapıyoruz. Umarım bu Pumaya geri dönüşün sinyalleri değildir.
bu sene giydiğimiz formalara hala daha laf eden renkdaşları gördükçe acaba diyorum bizim kulüp barcelona filan da ben mi bilmiyorum
beyaz forma psv
mavi forma monaco
çubuklu ince detayları ile bize özgü
formaların kumaş kalitesi iyi
fiyatlar tasarım+kumaş kalitesi olarak normal
nike'tan ayrılırsak ahlanıp vahlanacağız gibime geliyor
inşallah kulübümüz için en hayırlısı olur...
Eylül 2012-2015 sözleşmesi gereği Nike 22.000 adet ürün vermeyi taahhüt etmiş..
Şimdi Eylül'de bitecekse sözleşme seneye Nike mi yapacak formaları yeni marka mı(devam edilmezse) ?
Ali Fuat Abi yeni bilgi varsa bizi aydınlatır mısın ?
haber 61 de sponsorlukla ilgili haber vardı bende okudum nıke ile 2015 eylül ayına kadar sözleşme varmış 2015 sezonu ağustosta açıldığını düşünürsek 2 ay nıke formasımı giyilecek sonra anlaşılırsa başka formamı giyilecek acayip saçma bir durum hiç bişey anlamadım
Yorum