Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• quote]

Bu Formalari Bordo Mavi düsünün

Yorum

• Benim anlamadığım madem 3 büyükler dışında komple bi sponsorluk anlaşması yapan takım yok, o zaman neden Adidas bize sponsor olmak istemiyor. sonuçta parasını vermiycez mi?

Yorum

• Nike 3 en önemli tasarımcısını adidasa kaptırdı, merak edenler internetten transfer sürecine bakabilirler, nike için çöküş, adidas için geri dönüş zamanı olabilir.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nike 3 en önemli tasarımcısını adidasa kaptırdı, merak edenler internetten transfer sürecine bakabilirler, nike için çöküş, adidas için geri dönüş zamanı olabilir.

Juventus, United ve ?

Ben şahsen Nike ile devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum, fakat illa değişikliğe gidilecekse Adidas ve Macron da kabulümdür.

Yorum

• İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Juventus, United ve ?

Ben şahsen Nike ile devam edilmesi gerektiğini düşünüyorum, fakat illa değişikliğe gidilecekse Adidas ve Macron da kabulümdür.
            Takım değil tasarımcısını kaptırdı.. Takım ayrı..

Yorum

• adidas ı tek geçerim

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Renkdaslar ben Ts clubun cakma forma yapmasini destekliyorum. Niye diye sorarsaniz malum formalarin fiyatinin yüksek olmasi. Söyle düsünün, avni aker stadi her taraftarin üstünde forma yok kimininki cok eski kimininki ultra cakma, en azindan bu cakma formayla rengi deseni orjinalle ayni oldugundan bir görsel bütünlük olusur diye düsünüyorum. Iki orjinal forma alacagina 4 ts club cakma forma alir herkes faydalanir. Sonucta kimse kimseye cakmasini alcan diye diretmiyor ister orjinal al ister cakma....

Ts4life
                ...imza...

Yorum

• Bugün dikkatimi resmi sitemizde bir fotoğraf çekti. Uzun zamandır ilk defa Nike yerine Puma marka top ile idman yapıyoruz. Umarım bu Pumaya geri dönüşün sinyalleri değildir.

Yorum

• İlk olarak sezer sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bugün dikkatimi resmi sitemizde bir fotoğraf çekti. Uzun zamandır ilk defa Nike yerine Puma marka top ile idman yapıyoruz. Umarım bu Pumaya geri dönüşün sinyalleri değildir.
                    Ziraat Türkiye kupasında kullanılıyor o toplar.

Yorum

• Sağol Murat bilgi için

Yorum

• İnş. Nike ile devam ederiz. Adidas idare eder ama diğer markaların tasarımları çok kötü.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• bu sene giydiğimiz formalara hala daha laf eden renkdaşları gördükçe acaba diyorum bizim kulüp barcelona filan da ben mi bilmiyorum
                          beyaz forma psv
                          mavi forma monaco
                          çubuklu ince detayları ile bize özgü
                          formaların kumaş kalitesi iyi
                          fiyatlar tasarım+kumaş kalitesi olarak normal
                          nike'tan ayrılırsak ahlanıp vahlanacağız gibime geliyor
                          inşallah kulübümüz için en hayırlısı olur...

Yorum

• bu sene aldigimiz formalar
                            juve-yesil-nike
                            valencia-turuncu-adidas
                            liverpool-siyah-warrior
                            arsenal-mavi-puma
                            Trabzonspor-firtina

en güzeli bence bizimki sonra juventus
                            nike a rakip yok

adidas diyorsunuzda , hepsi böylemi bilemem ama ense ve omuzlar rezil, ön tarafdaki desen sadece acik ve isiklandirilmis alanlarda göze carpiyor

liverpoolunki kalite olarak güzel olsada tasariminin nesi kardesimin hosuna gitti anlamak zor
                            arsenalin tasarim iyi kumas poset gibi...
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Eylül 2012-2015 sözleşmesi gereği Nike 22.000 adet ürün vermeyi taahhüt etmiş..

Şimdi Eylül'de bitecekse sözleşme seneye Nike mi yapacak formaları yeni marka mı(devam edilmezse) ?

Ali Fuat Abi yeni bilgi varsa bizi aydınlatır mısın ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eylül 2012-2015 sözleşmesi gereği Nike 22.000 adet ürün vermeyi taahhüt etmiş..

Şimdi Eylül'de bitecekse sözleşme seneye Nike mi yapacak formaları yeni marka mı(devam edilmezse) ?

Ali Fuat Abi yeni bilgi varsa bizi aydınlatır mısın ?
                                haber 61 de sponsorlukla ilgili haber vardı bende okudum nıke ile 2015 eylül ayına kadar sözleşme varmış 2015 sezonu ağustosta açıldığını düşünürsek 2 ay nıke formasımı giyilecek sonra anlaşılırsa başka formamı giyilecek acayip saçma bir durum hiç bişey anlamadım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X