Bizim sadece 1 set mi antreman ürünümüz olacak?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa da arma işini nasıl çözemedi de gs ilk senesinde çözdü..Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS arma meselesini ilke senede çözdü derken? Onların da arması ısı-baskı ile yapılmış. Sadece yıldızları nakış. O yıldızların nakışşı da kumaşta çekme yapmış, son derece kötü duruyor.
Yorum
-
İlk olarak Adem Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim sadece 1 set mi antreman ürünümüz olacak?
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an takım ne giyiyorsa satışa sunulmuş vaziyette. Takımın neler giyeceğini teknik heyet tercih ediyor. Arka sayfadaki Aston Villa tarzı ürünleri takım seromoniye çıkarken giymek istermisiniz diye Nike bize önermiş. Bizim teknik heyet istemeyince -şimdilik- sipariş verilmemiş.
Galatasaray'ın forma fiyatlarını da incelemişsinizdir. Energy formamızın forma kalitesine göre fiyatı daha fazla olabilecekken Trabzonspor taraftarının profili gözönüne alınarak sınırlandırılmış.
Fontların renkleri de düzeltilmiş. Benfica maçı için çubuklu energy forma ile beyaz forma setimiz hazırlanıyor. Numara ve futbolcu isimleri çubuklu formada beyaz, beyaz formada bordo olacak şekilde yeniden düzenlenmiş.
Yorum
-
İlk olarak ersen martin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületeknik heyet niye istemiyor ki?olsa çok güzel olurmuş.hem satılsa alıcısı çok olur o ürünlerin.
Aston Villa'nın ürünlerinin Trabzonspor versiyonu çok şık durur ve iyi satardı eminim.
Yorum
-
ürün gamı bana göre oldukça yetersiz,sweat olarak daha çok çeşit ve özel çalışmalar yapılabilir.öle ürünler varki alın bir çeşitte bundan olsun der gibi,orjinal bir havlumuz yok mesela,tişört çeşitliliğinde bir toparlanma var ama daha iyi analiz edilip,ürün gamını çeşitlendirmek gerekiyor.Trabzonspor ürünü almak isteyip her sene formamı alacağım diye ürün almayan tanıdıklarım var.bunlar dikkate alınmalı acilen...
Yorum
-
Meksika takımı Futbol Monterrey
Forma tanıtımı ile ilgili daha çok fotoğraf çekildiği aşikar. Diğer görüntülerin neden resmi sitemizde yer almadığını merak ettiğimi defalarca söyledim.
Son Dakika: Ağustos ayında yeni satış sitemiz aktif hale gelecekmiş. Burak ve diğer forma çekimleri yeni site ile birlikte sunulacakmış.En son a f s tarafından düzenlendi; 21.07.2011, 13:34.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeksika takımı Futbol Monterrey
Forma tanıtımı ile ilgili daha çok fotoğraf çekildiği aşikar. Diğer görüntülerin neden resmi sitemizde yer almadığını merak ettiğimi defalarca söyledim.
Son Dakika: Ağustos ayında yeni satış sitemiz aktif hale gelecekmiş. Burak ve diğer forma çekimleri yeni site ile birlikte sunulacakmış.Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
Arkadaslar, lütfen biri bana anlatabilirmi, neden bizim formalarimiz kücük cocuklar icin üretilmiyor? gecen seneden beri ogluma 2 yas icin forma ariyorum!
istanbul e-5 ( optimum ) daki magzaya kac keren gittim yok yok yok! hemen bitisinde cincon'un shop'u var, adamlar 1 yasindaki bebek icin bile forma satiyorlar! fenevlilere bakiyorum, onlarda aynisi. sadece bi bizim külüp bu durumda cok becerksiz kaliyor. satici bayanda baska yerdede bulamazsiniz dedi bana!
oglum bunlarin yüzünden fenebace diye sayiklamya basladi, cocuga forma alamadigim icin, kuzeninden gördügü formalari begenip oda istiyor tabiki!!!! :-(
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum