Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu lazer delikli kaliteli formayı neden nike bize uygun görmüyo onu anlamadım ?? eğerki oda satılacaksa sözüm yok ama yine tek seçenek sunulursa dikta edermiş gibi iyi söverim ben bu nikea! resimler çok kalitesiz ve kollar çok bol duruyo özer zayıf gerçi ondan olabilir belki beden olarakta büyüktür bilemiyorum asıl tanıtımda görücez kesimleri.
    Biraz forma satışı ve fiyatlarıyla alakası bişey bu. gs o kadar forma satmasına rağmen onların formasında da yok diye biliyorum

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Umarım çubukludaki mavi, resim ve ışıktan dolayı öyle koyu gözüküyordur.. Yoksa şakası bile kötü.
      mavi koyu değilki baya açık mavi ışıktan öyle gözüküyo

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biraz forma satışı ve fiyatlarıyla alakası bişey bu. gs o kadar forma satmasına rağmen onların formasında da yok diye biliyorum
        adidas!a geçelim o zaman .. net.

Yorum

• Yalnız bizim logonun da elden geçmesi gerekiyor artık, logomuz kilo almış gibi görünüyor.

Yorum

• logoyu biri çizsin şekillendirsin detaylarıyla göndersin şu nike!a. özensiz bi logo yıldız küçük kenarına mersin felan yerleştirilsin formanın altın renginden ya sadece formalarda bu şekilde kullanalım bari diğer yerlerde yine sabit kalsın. şampiyonluklardanmı utanıyoruz anlamadımki ufacık yıldız mikroskopla bakılacak gibi !!!!

Yorum

• formalar olmamis cekimden ya da isiktan dolayi da oyle gözüküyor olabilir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Çubuklunun daha net resimleri gelince bakarız ama diğerlerini beğenemedim.
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Çekim çok kötü bundan dolayı kötü gözüküyor olabilir
                  http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Formalar sızdı sızdı da o çeken arkadaş biraz daha ışıklı ortamda çekseydi kesinleşdi artık ben tanıtımı bekliyorum o tanıtımdaki görsellerle şahane formalar olduğu ortaya ayen beyan çıkıcakdır 3'üde alınacak lamı cimi yok ilk defa bukadar şahane formalarımız oluyor bence.. almayalımda napalım.
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Tanıtım cuma günümü ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• formalar güzel ama inşaAllah şortlar ve konçlar da güzel olur. yoksa her sene olduğu gibi yine turkuaz şort ve konçlar itelenecekse bu formalar da güme gider.

Yorum

• Mavi forma başta olmak üzere hepsi çok güzel formalar. İnce çubuklu forma sevmem ama ben duruş ve taraftar beklentisi olarak hepsini beğendim.

Çubuklu forma gelenekçilere, mavi forma modern forma sevenlere hitap etmiş, Beyaz formada da eleştirdiğimiz 2 rengi kullanmama sona ermiş; kollarda da renk kullanılabilirdi.

Herkese hayırlı olsun, reklam olmadan almak lazım.

Bu arada boş formaya göğüs, sırt ve kol reklamı alabilecek yönetim kulübü maddi olarak rahatlatır, fakat ortada hiçbir dedikodu yok...
                          En son anth tarafından düzenlendi; 23.07.2014, 10:09.

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Maviyi bu çekimde beğenmedim.Profesyonel bir kameradan çıkarsa karar verebilirim almak için.
                            Aynen

Gesendet.
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Lansmana :

Ozer,Yusuf,Bosingwa,Bourceanu,Baris ciksin yederli
                              BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
                              Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• Sonunda istendiği gibi güzel ve sade formalar çıktı. Çekimlere bakarsak ışık arkadan geliyor, karanlık çıkmasına sebep olmuş. Renklerin boyle olmadığını da buradan anlayabiliriz. Hayırlı uğurlu olsun.
                                50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X