Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Galatasaray'ın formaları çıktı hatta ince cubuklu yeni sezon formasını bizim maçta giyecekler "miş"

TRABZONSPOR ~| '
    giyemezler
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      giyemezler
      Bursa bu hafta izin aldı siyah forma giyecek onlar da giyer

TRABZONSPOR ~| '
      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Şu şekilde düz bir formanın üzerine kendimiz de desen ekleyebiliriz.Ucuza kaliteli forma

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adidas Türkiye'nin Trabzonspor'a yaptıklarını ben unutmadım.

Siz unuttuysanız bilemeyeceğim.

nike'yi es geçme o zaman. gs'nin 2 yıllık nike'leriyle bizim 4 yıllık nike'leri yan yana koy bakalım aradaki uçurumu görebilecek misin? adamlar 2. yılında elit oldu, biz dört yıldır ahmutpaşa klasmanından giyiniyoruz.

adidas ya da umbro. elazığ'ın formaları çok güzel mesela.

Yorum

• Adidas'da olsa bize uygulayacakları muamele değişmeyecek. İstikrarlı ve kararlı, çağı takip edebilen yönetim ve en önemlisi başarılı bir takım olunmadığı sürece aklımızda olanların hepsi bir hayalden öteye gitmeyecek.

Yorum

• Bence bizimkiler uzak doğudaki imitasyoncularla anlaşsınlar.Nike'tan daha çok verim alırız.Yukardaki formaları Hong Kong'dan getirttim hepsi 10 numara imitasyon, farklı anlamak neredeyse imkansız.

Yorum

• Bunların imitasyon olduğuna emin misin

Yorum

• Ne kadar fiyata aldınız tl ye göre hesaplarsanız gerçekten iyi yapmışlar, yinede ben tabi kii Trabzonspor'un çakmasını alacak kadar kulübe düşman değilim.
                  # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bunların imitasyon olduğuna emin misin
                    Aynen öyle Alper, imitasyon bunların hepsi.35 liraya geldi tanesi.

İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne kadar fiyata aldınız tl ye göre hesaplarsanız gerçekten iyi yapmışlar, yinede ben tabi kii Trabzonspor'un çakmasını alacak kadar kulübe düşman değilim.
                    Napolililer bu yaptığı görse beni taşa tutardı.Şaka bir yane gerçekten süper yapmışlar farkı anlamak çok zor.Şükür şu ana kadar korsan forma geçmedi sırtımıza.
                    En son Murat' tarafından düzenlendi; 13.05.2013, 18:57.

Yorum

• gs nin önümüzdeki sezonki formaları aşağı yukarı belli bizimkinde ipucu bile yok umarım parçalı yakalıforma yaparlar tutturmuşuz çubuklu diye rengarenk görüntü kötü oluo en iiisi parçalı )

Yorum

• İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu şekilde düz bir formanın üzerine kendimiz de desen ekleyebiliriz.Ucuza kaliteli forma
                        Şu bezlerin üzerinden NIKE logosunu kaldırıp, mesela METİN SPOR filan logosu koysan kimse 10 lira vermez. O kadar tekdüze ve salak tasarımlar... NIKE denen firmanın başka bir sosyolojik tesbitin peşinde olan, acaip bir yapılanma olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• ne bekliosun ki renkdaş tayvanda 3 kuruş paraya yaptırıolar kalitesiz işçilik kalitesiz tasarım yeminle sağlamlıkta en kötü mal nike ın bütün şikayetlerede inceleyp red veriolar ve artık tasarımdada öyle maalesef sadce marka adı var nike mı nike işte

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çorlu nike ta yoktu hep gs ürünleri vardı mağaza müdürü ile görüştüm kulübünüz göndermiyor dedi bir sürü telefon ettim filan dedi. bende durumu TS Club Genel Müdür yardımcısına anlattım gerekeni yapacaklar inşallah
                            aynı şikayeti farklı bi çok yerden duyduk. birine ben şahit oldum marmariste.
                            ilgileneceğiz dediklerine inanmayın.
                            umurlarında değil.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nike'yi es geçme o zaman. gs'nin 2 yıllık nike'leriyle bizim 4 yıllık nike'leri yan yana koy bakalım aradaki uçurumu görebilecek misin? adamlar 2. yılında elit oldu, biz dört yıldır ahmutpaşa klasmanından giyiniyoruz.

adidas ya da umbro. elazığ'ın formaları çok güzel mesela.
                              Şunda anlaşalım, ben koyu bir Trabzonsporlu, mantıklı bir taraftarım. Gağassaray'ın bir UEFA kupası ve Super Kupası var. Trabzonspor'da ELIT kategoriye girmesi için ne var?
                              En son OnurKul tarafından düzenlendi; 14.05.2013, 16:20.
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Cavani olunca forma bir başka güzel duruyor.

"El Matador"
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X