Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence Nike'tan daha iyi duruyor Adidas formalar vücutta.
    Vücuda bağlı...
    Bamba=Evet
    Serkan= Syntax Error

Sent from my iPhone using Tepetaklak
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Birde kupasız geçen sezonlarda şöyle bir şey yapılabilir formaya...

Kurucu Kulüplerin logolarının bulunduğu temsili bir logo sağ göğüse... Adidas formalar buna uygun fakat nike'ta nasıl olur bilemiyorum...
      t @Selim_Turan

Yorum

• Ofspor 2012-2013

Trabzonspor 2013-2014
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Nacizane fikir olsun babında ...

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ofspor 2012-2013

Trabzonspor 2013-2014
            Ofspor hem Nike hemde Umbro giyiniyor... Bizde Nike ile Adidas' i karistiralim iste...
            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nike varken Adidas'ı istemek dünyaca ünlü bir teknik direktörümüz varken hocamız Aykut Kocaman olsun demek gibi geliyor bana.

Bana katılmayanlar olabilir ama katılanların olduğunu da biliyorum; Nike'ın formaları tasarım olarak ta ürün kalitesi olarak ta gayet iyi.

.

ABİ DOĞRU DİYORSUN DA,BİZ ŞUANDA NIKE GİYMİYORUZ,SADECE NIKE DAMGALI FASON 2.KALİTE ÜRÜN GİYİNİYORUZ

forma ne kadar kaliteli olursa olsun ,zevksiz olunca hiç bir önemi kalmıyor,
                yani demek istediğim altını çamura batırmışlar ve bize sunmuşlar,,,

bence adidas olsun kumaşı kalitesiz olsun,hiç önemli değil,,,
                adidasın bir göz zevki var hiç değilse,,,
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Vücuda bağlı...
                  Bamba=Evet
                  Serkan= Syntax Error

Sent from my iPhone using Tepetaklak
                  bizim erkeklerin vücudu sence kime daha cok benziyor?
                  https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Renkdaşlar formalarımın ufak bi tanıtımı...

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Renkdaşlar formalarımın ufak bi tanıtımı...
                      http://www.youtube.com/watch?v=EJgF3CO5d10

Cigerim, hayallerini, veya emeklerini suya dokmek istemem ama bu yaptiklarin sadece bos is. Beni yanlis anlama, forma tasarimlarin gayet guzel . Ama yaptiklarin formalar yapilmadiktan sonra, emegin karsiligini gormiyceksin.

uzun lafin kisasi, bosuna cirpiniyoruz hepimiz.. Bu lafim herkese
                      Bu sadri sener oldukca bize rahat nefes YOOOOK!

Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cigerim, hayallerini, veya emeklerini suya dokmek istemem ama bu yaptiklarin sadece bos is. Beni yanlis anlama, forma tasarimlarin gayet guzel . Ama yaptiklarin formalar yapilmadiktan sonra, emegin karsiligini gormiyceksin.

uzun lafin kisasi, bosuna cirpiniyoruz hepimiz.. Bu lafim herkese
                        Bu sadri sener oldukca bize rahat nefes YOOOOK!
                        Tasarım yapıp paylaşan hiç kimse zaten kesinlikle tasarımlarımdan birisi seçilip özel forma oalrak kullanılacak diye düşündüğünü zannetmiyorum. Ben şahsen öyle bir düşünce içinde olmadım hiç. Zira kulüp içindeki forma tedarik sürecini az çok hepimiz öğrendik biliyoruz.

Bu demek değil ki artık hayal gücümüzü hapse tıkayalım. Nasıl olsa karşılığıını göremiyoruz. Aksine taraftar nasıl ürünler bekliyor onu dile getiriyoruz sadece. Biz ne kadar dile getirirsek ileride taraftarın istediği forma nasıl olsun diye kulüp yetkililerin sormasını daha da kolay laştıracaktır diye düşünüyorum. Her şey zaman ve zihniyet değişimi meselesi.
                        En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 13.03.2013, 12:52.
                        t @Selim_Turan

Yorum

• Başlığa veya BMN'de fazla yazamıyor olmamın nedeni teknik sorunlar. Yeni forumun güvenlik duvarı anlayışı Apple üzerinden giriş yaptığımda ya görüntülenmiyor ya da cevabım gönderilmeden forum ile bağlantı kesiliyor. Yazıp gönderemediğim yazılarım oldu, vardır bir hayır deyip vazgeçtim o zamanlarda. İşlerimin yoğunluğundan başlıkları genişce okumaya çok vaktim kalmıyor ayrıca. Fırsat buldukça misafir olarak başka yerlerden okuyorum.

Yeni sezonda bize özel çubuklu forma olma ihtimalinin yüksekliği sadece Nevzat Aydın'ın bu konudaki açıklaması değil ( bize özel forma için beklememize gerek kalmayacağını söylemişti ), yeni sezon kataloğundaki çubuklu seçenekleri pek bize uygun modeller değil. Inter tarzı olan yakalı çubuklu formayı geçen sezon pek çok takım giydi, yatak çizgili bize uymamasının dışında Gaziantepspor tarafından giyildi. İki seçeneği de bizimkilerin kabul edeceğini sanmıyorum.

Nike seçtiğimiz modele ambargo koymamızdansa bize uygun yeni bir çubuklu yapmayı tercih eder kanaatindeyim. Böylece katalogdaki tüm modelleri istediği gibi pazarlayabilir zira pazarladığı takım sayısı çoğaldı.

Herkes iyi otomobillere binmek ister ama sonra gider kendi bütçesine zevkine uygun olan modeli seçer. Biz de kendi gerçeklerimize göre hareket etme durumundayız. Doğru ve estetik yaklaşımlarla başarılı ve şık çözümler üretmek mümkün.

Tasarım ciddi bir iş, Nike tasarım ekipleri bu konuda başarılı ve yenilikçi. 2013 / 2014 sezonu forma üretim anlaşmaları geçen yıl bitmeden planlanmıştır daha sonraki sezon kolleksiyonları için çalışıyorlardır emin olun.

Bir forma tasarımı bilgisayar oyunlarına kadar pek çok farklı sektörü etkiliyor. Nike içinde bize uygun güzel formalar yapılacağından eminim, yeter ki bordo mavi renklerine uygun doğru tasarım seçilsin.

Takımın toplam kalitesinin artması lazım, tesis, kurumsallaşma, insan kalitesi, futbolcu kalitesi; hepsi birbiri ile bağlantılı ve birbirlerini olumlu veya olumsuz etkiliyor.

Bekleyelim görelim.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bordo mavi renklere yakışan en güzel renk beyaz. Bunu güzel sanatlar eğitimi almış grafik tasarımcı olarak söylemiyorum dünyadaki uygulamaları da böyle zira. Her rengin uyumlu olduğu renkler sıcak soğuk kontrast ilişkileri var. Aynı rengi farklı renklerin ile yanyana getirdiğimizde farklı renk etkileri bırakır bizde.

Formalarımızda kullanılacak renkler de bu uyuma dikkat edilmeli. Siyah formaya karşı çıkışım biraz da bu yüzden. Beyaz hem maviyi hem bordoyu rahatlatan ve rengi ortaya çıkarıyor. Forma kombinasyonlarını da artırıyor ikisiyle de uyumlu olduğu için.

Yukardaki Celta Vigo bir örnek sadece. Dünya üzerinde bordo mavi renkleri giyen takımları düşünün Aston Villa veya Westham'ı ikisi de bordo mavinin yanında beyazı gayet başarılı kullanıyor.

Renklerimiz zor renkler doğru kullanılmalı. Lisanslı ürünlerde de belli bir renk ve ton aralığında kullanılmalı. TS Club ürünlerinde bordoyu sabit kullanıp mavinin bütün tonlarını ürünlerimize taşıyabiliriz demiştim. Mavinin bütün tonları açıktan koyuya mavi olarak algılanır fakat bordonun tonunun tutturamazsanız bordo hariç başka renklere benzer.

Forma yapılırken Trabzonsporumuzun geçmişindeki giydiği modeller de göz önüne alınırsa klasik formamız çubuklu ve Arsenal veya Aston Villa tarzı olan modeldir.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk bahar yaz sezonunun ürünleri hazırdır herhalde yakında çıkar. T-Shirt olara formaya benzeyen modeller çıkar umarım.

Yorum

• [QUOTE

[/QUOTE]

bence bu güzel

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X