Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ayaktakiler :yasin,aykut,adrian,celustka,mustafa,serkan,onur
    oturanlar :jebrin,bamba,colman,janko
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Akhisar Belediye'nin de ürünleri de 80 TL

Mavi formadan alsam mı?

http://www.samuraysport.com/Kulupler...EDIYESPOR.html
      Kit builder'deki formalara photoshop'tan logo eklemişler.

Yorum

• Bu arada Nike kit builder bende açılmıyor.Sizde?

Yorum

• İlk olarak Respect 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada Nike kit builder bende açılmıyor.Sizde?

Photoshop ile logo eklememişler Kit Builder içinden logo ve sponsor ekleyebiliyorsun hazırladığın formalara
          t @Selim_Turan

Yorum

• Hala hiçbir forma sızıntısı yok bizimle alakalı. afs abi de sanırım bir süredir bir şey yazmıyor. Belki o biliyordur bir şeyler.

Yorum

• aynen ya hiç bi duyum filan yok galiba yeni yönetime güveniyorum ben belki iptal ederler seçilen formaları

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lansman budur Fotoğrafta görünmeyen mankeni de buldum:

Lansmana değil Türk bayrağı'na vurgu yapmıştın, biraz da ince çizgiliye

Lansman başlı başına komikti zaten

Yorum

• Güzel çalışma olmuş...
                  '9'
                  fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Formalarımız Tertemiz...
                    '9'
                    fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Yeni yonetim gelirse forma olayida basa sarmaz umarim,bence nike la devam etmeliyiz.

Yorum

• Gaziantepspor için t-shirt tasarımı yapmıştım. Gaziantepspor Store benden hiç bir şekilde izin almayarak tasarımı hayata geçirmiş ve 40 tl den satıyor. Bu durumda ne yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gaziantepspor için t-shirt tasarımı yapmıştım. Gaziantepspor Store benden hiç bir şekilde izin almayarak tasarımı hayata geçirmiş ve 40 tl den satıyor. Bu durumda ne yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?
                          Derhal bir avukata danışmanı tavsiye ederim. Söylediklerin doğruysa ve ispatlanabilirse karşı tarafın durumu parlak değil. Tazminat kaçınılmaz diye düşünüyorum. Öncelikle tasarımı yaptığın dijital verileri koruma altına al ve bugünden itibaren üzerlerinde değişiklik yapma. Geçmiş olsun.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Derhal bir avukata danışmanı tavsiye ederim. Söylediklerin doğruysa ve ispatlanabilirse karşı tarafın durumu parlak değil. Tazminat kaçınılmaz diye düşünüyorum. Öncelikle tasarımı yaptığın dijital verileri koruma altına al ve bugünden itibaren üzerlerinde değişiklik yapma. Geçmiş olsun.
                            Teşekkür ederim pazartesi günü bir avukata gideyim o zaman kesinlikle tasarımı yaptığım photoshop dosyası filan hepsi var. Allah a şükür.

Yorum

• Tahminimce tasarımlar noterde filan senin diye belgelenmemişse bir şey alamasın. Eser koruma kanunu vs sanırım. Önce senin olduğunu belgelemen gerekecek dosyalar yetersiz olur.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tahminimce tasarımlar noterde filan senin diye belgelenmemişse bir şey alamasın. Eser koruma kanunu vs sanırım. Önce senin olduğunu belgelemen gerekecek dosyalar yetersiz olur.
                                Ya işte noter filan pahalı oluyor diye yaptıramadıydım ayrıca sadece antep değil bir sürü tasarımım var hangini noter tasdikli yaptırayım ona güç mü yeter ama şahitlerim var arkadaşlarım filan neyse elimden geleni yapacağım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X